Citat:
În prealabil postat de razvan_m
La randul tau, esti absolut convinsa ca organizatiile masonice si Rockefeller sunt atat de prosti incat sa lase urme/documente care sa ii implice in mod public in toate activitatile lor subversive? Doar din acest motiv se numesc conspirationisti, tinand enorm la faptul de a nu lasa in urma lor dovezi ale implicarii in activitati carora omul de rand le-ar putea pune o singura eticheta: C R I M I N A L E, iar cei implicati in astfel de activitati ar fi fara indoiala "botezati" drept bolnavi cu capul, zurlii, care din prea multul timp liber avut la dispozitie incep sa devieze fie la stanga, fie la dreapta sau in ambele directii deodata [adica pozeaza in mari capitalisti, cand, in fapt, convingerile lor intime sunt de extrema stanga - comunism.
Si chiar daca uneltele acestor lichele imi controleaza permanent activitatea pe care o desfasor pe net, in cel mai rau caz imi pot interzice activitatea pe net - abia astept sa nu-mi mai consum prea mult timp in fata calculatorului, timp pe care il consider iremediabil pierdut, incercand sa conving persoane atinse de convingeri ecumenist-comuniste ca o iau intr-o directie periculoasa, la capatul careia se gaseste iadul !!!
|
Marturisesc ca uneori imi doresc si eu sa pierzi mai putin timp la calculator. Poate asa o sa primesc mai putine anateme pe centimetru patrat pe aici. O sa-l log pe varu' Rockefeller sa te baneze. :-)))
Cand un lucru nu este demonstrabil, atunci nu se face sa vorbim despre el ca despre o certitudine.
Asa as putea spune si eu ca in fiecare seara niste omuleti verzi invizibili vin si imi distrug munca la o teza geniala care va revolutiona stiinta. Daca tu imi cer sa dovedesc asta, eu o sa-ti rad in nas si o sa-ti spun ca sigur ca omuletii aia verzi nu sunt atat de prosti, invizibili cum sunt, sa lase urme.
Asa ca, acestea fiind zise, postul cu bine!