![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Si, ma rog, nu prea iti face placere sa stii ca marea familie Rockefeller, membra a tuturior organizatiilor masonice posibile si para-posibile de pe glob, este co-fondatoare a consiliului mondial al bisericilor [satanei].
Normal, doar asta iti da peste cap toata falsa ta argumentatie pentru ecumenism. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
2 Ai dovezi ca Rockfeller si organizatiile masonice au fost implicate? As vrea sa le vad. Nu filmulete de propaganda, documente. 3 Chiar daca si-ar fi bagat si ei coada, cam ca peste tot, asta nu dovedeste ca ei ai creat ecumenia. 4 Atat tu cat si orthdoxia i thanatos nu mai raspundeti cand eu va dau un argument sau va parez ceva din ce scerieti cand nu aveti ce zice. Asa ca, in caz ca si eu fac asa (fapt de care ma indoiesc, poate doar din oboseala de a repeta unele lucruri), suntem chit.
|
|||
|
|||
|
La randul tau, esti absolut convinsa ca organizatiile masonice si Rockefeller sunt atat de prosti incat sa lase urme/documente care sa ii implice in mod public in toate activitatile lor subversive? Doar din acest motiv se numesc conspirationisti, tinand enorm la faptul de a nu lasa in urma lor dovezi ale implicarii in activitati carora omul de rand le-ar putea pune o singura eticheta: C R I M I N A L E, iar cei implicati in astfel de activitati ar fi fara indoiala "botezati" drept bolnavi cu capul, zurlii, care din prea multul timp liber avut la dispozitie incep sa devieze fie la stanga, fie la dreapta sau in ambele directii deodata [adica pozeaza in mari capitalisti, cand, in fapt, convingerile lor intime sunt de extrema stanga - comunism.
Si chiar daca uneltele acestor lichele imi controleaza permanent activitatea pe care o desfasor pe net, in cel mai rau caz imi pot interzice activitatea pe net - abia astept sa nu-mi mai consum prea mult timp in fata calculatorului, timp pe care il consider iremediabil pierdut, incercand sa conving persoane atinse de convingeri ecumenist-comuniste ca o iau intr-o directie periculoasa, la capatul careia se gaseste iadul !!! |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Cand un lucru nu este demonstrabil, atunci nu se face sa vorbim despre el ca despre o certitudine. Asa as putea spune si eu ca in fiecare seara niste omuleti verzi invizibili vin si imi distrug munca la o teza geniala care va revolutiona stiinta. Daca tu imi cer sa dovedesc asta, eu o sa-ti rad in nas si o sa-ti spun ca sigur ca omuletii aia verzi nu sunt atat de prosti, invizibili cum sunt, sa lase urme. Asa ca, acestea fiind zise, postul cu bine!
|
|||
|
|||
|
Fany71:
Citat:
In ce te priveste, presupun ca ai fi in al 9-lea cer in cazul unei astfel de aliante, ca doar sunt cei mai bogati oameni ai planetei[ nu Bill Gates, cel care e impins in fruntea clasamentelor internationale ale celor mai avuti oameni ai planetei pentru a-i acoperi pe domniile lor!!!]. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|||
|
|||
|
Fani, chiar nu am gustat gluma la care faci referire.
Oare nu am inceput precedentul mesaj cu "Nici in gluma..." ? Mi-am dat seama de intentia ta, insa a fi ruda chiar si prin alianta cu un infumurat plin de sine care se auto-denumeste stapanul planetei, pe ceilalti considerandu-i sclavi si/sau animale de povara (goym in limba lor ebraica de tot...) imi pare a fi una dintre cele mai mari insulte la adresa inteligentei ce mi se poate aduce. Din acest motiv, sunt glume [si nu numai pentru mine...] pe care le gust si altele pe care [aproape] le ignor sau le "despic in patru" , cum este si cea care reprezinta subiectul mesajului de fata. Apoi, chiar glumind pe seama subiectului aliantei prin rudenie cu Rockfeller-ii, ajungi, la randul tau, sa iti insulti inteligenta personala si sa mai fii si tinta ironiilor altora [...] |
|
|
|||
|
|||
|
Daca dialogul acesta al "iubirii" ar mai tine 50 de ani,cred ca toti ortodocsii ar ajunge numai in pozitia culcat...bine ca va sfirsi Bunul Dumnezeu raul din lume cit de curind,cu "iubirea" lui cu tot.
............ Ereticii niciodata nu se vor intoarce la Biserica daca ii intarim in convingerea lor ca si ei au biserica si taine. Sfintul Ciprian al Cartaginei ( sec 2 ) ............. Dar cum ecumenistii nu vor sa intoarca pe nimeni la Biserica,ci eventual sa scape de cei mai buni dinauntrul ei...pentru ei aceste cuvinte ale Duhului Sfint Dumnezeu sint desuete.
|
|||
|
|||
|
Mai frate Romeo da patriarhu ala al Ierusalimului participa la WCC si uite Dumnezeu totusi ii pogoara Sfanta Lumina.
Ia uite ce scrie pe siteul WCC referitor la Bisericile crestin ortodoxe: http://www.oikoumene.org/en/member-c...s-eastern.html "The Eastern Orthodox churches hold the same faith, that of the seven ecumenical councils, as well as sacraments." Bisericile Ortodoxe propovaduiesc aceeasi credinta ca cea marturisita la cele sapte Sfinte Sinoade Ecumenice,deasemenea si Sfintele Taine. Mai incolo: "The veneration of icons plays an important role in Orthodox worship, and prayers to the Mother of God and the saints enrich the liturgical texts." Cinstirea icoanelor are un rol important in ortodoxie si rugaciunile la Maica Domnului si la Sfinti imbogatesc textele liturgice. Apoi de unde pana unde WCC e fondata de Rockefeller? Printre membri fondatori ai WCC sunt bisericile crestin ortodoxe. |
|
|
|||
|
|||
|
Un articol interesant:
http://www.razbointrucuvant.ro/2008/...nul-bisericii/ |
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Ce argumente sa-i aduc unei persoane care nu crede in sfinti? | pacatoasa | Generalitati | 19 | 28.04.2023 22:31:00 |
| Argumente in favoarea faptului ca BO este adevarata Biserica a Lui Hristos | Lucian008 | Despre Biserica Ortodoxa in general | 106 | 27.03.2014 15:34:37 |
| Dialogul BOR cu BC si bisericile crestine | mihailt | Biserica Ortodoxa Romana | 38 | 11.07.2011 18:29:40 |
| Dialogul cu catolicii din Cipru | BogdanF2 | Generalitati | 2 | 16.11.2009 14:03:37 |
| Dialogul ortodoxiei cu neoprotestantii | PadreCory | Secte si culte | 0 | 21.06.2008 00:42:10 |
|
|