Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 18.06.2009, 14:10:47
Tia's Avatar
Tia Tia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.08.2008
Religia: Ortodox
Implicit

[quote=adrianopol;146436]
Citat:
În prealabil postat de adrianopol Vezi mesajul

esti prost informat... probabil te-a pacalit cineva ca daca te botezi te speli de pacate. Botezul inseamna cu totul altceva. Te las pe tine sa afli fiindca oricum nu cred ca te intereseaza sa stii.

am tot respectul fata de Stefan cel Mare, si nu a afirmat nimeni ca nu are un mare merit in istoria romanilor. Insa de la faptele de vitejie si pana sa ajung sa ma rog la Stefan cel Mare.... e drum lung si e jalnic ca s-a ajuns tocmai aici.... De fapt, cei mai multi romani sunt constienti de lucrul acesta (fapt pentru care a si fost asa contestata canonizarea lui si in sanul BOR).
Eu in schimb ma inchin lui Dumnezeu care i-a dat putere si intelepciune lui Stefan sa apere tara. (nu crezi ca e mult mai corect asa) Sau tu te inchini lui Stefan ca l-a ajutat pe Dumnezeu sa-i bata pe turci? hm...?!
SA nu iei numele Domnului Dumnezeului tau in desert. Mie mi se pare ca il cam iei.
Apropo de botez la neoprotestanti, puneti-va, oameni buni, de acord. Unii de-ai vostri afirma o treaba, tu ii contrazici.
Si, by the way, sunt fata nu baiat, deci " sunt prost informata". OK?
mi-ar fi placut sa va vad pe voi, protestantii, cum intr-o tara unde religia de stat sa fie cea pagana, adica sa se inchine lui Allah, cum mai facetai voi propaganda....Caci asa se intampla daca nu erau pacatosii conducatori ortodocsi.
Cat despre canonizare, citeste putin dupa ce criterii se numeste o persoana sfanta.
Doamne ajuta

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Arhitectura bisericilor (2) - culte heterodoxe ioanna Arta bisericeasca in general 2 20.03.2014 17:05:04
Ati sfatui un penticostal sa treaca la ortodoxie? faniela Secte si culte 439 20.01.2012 13:35:47
Cultele protestante si neoprotestante il iubesc pe Hristos fara Cruce. georgeval Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni 102 20.01.2011 13:59:30
Cu ce criterii se determina care este credinta corecta si ceea falsa? Bast-et Generalitati 14 30.09.2010 16:26:07