![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu aceeasi forma de adresare inaintea icoanei am auzit-o recent intr-o liturghie:
"preasfantule Nicolaeeee". Relevant, nu?[/quote] Nu stiu in ce "liturghie" ai auzit tu formula "preasfinte Nicolae" , in textul SF liturghii nu exista aceasta formula decat cel mai probabil la sfarsitul slujbei cand se poate zice "Pt rugaciunile Sf Nicolae.." Plus ca nu exista titlul de "preasfant" dat sfintilor , numai Sf Fecioara este numita preasfanta cred ca umbli , vorba romanului, cu "cioara vopsita"
"Cine seamana in firea pamanteasca va secera din firea pamanteasca putrezirea dar cine seamana in Duhul va secera din Duhul Viata Vesnica"Galateni 6;8 Pacea lui Hristos, la care ați fost chemați, ca să alcătuiți un singur trup, să stăpânească în inimile voastre, și fiți recunoscători.(Coloseni 3:15) |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Arhitectura bisericilor (2) - culte heterodoxe | ioanna | Arta bisericeasca in general | 2 | 20.03.2014 17:05:04 |
Ati sfatui un penticostal sa treaca la ortodoxie? | faniela | Secte si culte | 439 | 20.01.2012 13:35:47 |
Cultele protestante si neoprotestante il iubesc pe Hristos fara Cruce. | georgeval | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 102 | 20.01.2011 13:59:30 |
Cu ce criterii se determina care este credinta corecta si ceea falsa? | Bast-et | Generalitati | 14 | 30.09.2010 16:26:07 |
|