Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 18.08.2009, 18:04:44
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de tricesimusquintus Vezi mesajul
Cum se vede si din raportul Creatiei la care faceti apel, ziua incepe cu partea intunecata, cand apune soarele incepe o noua zi, care normal- va tine 24 de ore- pana la apusul urmator. E calea naturala pe care a stabilit-o Dumnezeu, pentru asta a creat Soarele:

14. "Și a zis Dumnezeu: "Să fie luminători pe tăria cerului, ca să lumineze pe pământ, să despartă ziua de noapte și să fie semne ca să deosebească anotimpurile, zilele și anii" (Facerea 1)

Bineinteles, sambata seara dupa ce apune soarele se intra in prima zi a saptamanii (care e si prima zi de lucru).

Matale (si eu la fel) nu ai treaba cu ce a zis Hellen White, ci cu ce a zis Dumnezeu.
domnule eu nu combat ce a vazut shi a auzit Hellen White cu atat mai mult cu cat nu inclin sa cred ca a mintzit ca nu avea de ce ci au mintzit mai degraba cei ce au hotarat rau shi greshit din ce a vazut shi auzit ea, caci ei au denaturat interpretand absurd shi luand ei deciziile respective... caci n-au intzles cum anume se poate pricepe shi pune in practica shi atunci au hotarat ei... dar au hotarat greshit... ca Hellen White nu cred sa fi mintzit, caci ea chiar a vazut shi a auzit ceva... deci poate ca de la Dumnezeu a zis, dar niciunii n-au priceput nimic, fiindca nu erau duhovnici ci doar nishte oameni, nishte biblishti... dar pentru a pricepe trebuie sa fi intru Duhul... sa fi duhovnic shi cum intre ei nu existau duhovnici traitori iata ca atunci au hotarat ei dupa ureche ce trebuie urmat shi cum anume dar apoi chiar shi ce trebuie intzeles... din vedeniile ei sau ce i s-a comunicat de inger... spunea ea, asha vedea.

Daca voi incepetzi vineri seara ca in zilele Creatziei inseamna ca incepetzi oarecum greshit fiindca ingerul a zis ca se incepe la apusul soarelui, iar daca incepetzi vineri seara inseamna ca voi vineri de la apus daca va aflatzi la lucru il intrerupetzi caci in lume nu se tzine calendarul shi zilele din apus in apus, din seara in seara, ci de la ora 24 la ora 24, deci furatzi pe patron sau va eschivatzi de la lucru sau ce shtiu eu ce facetzi vineri, caci unii pot fi la lucru pana la ora 24...

Deci din ce i-a zis ingerul shi ce a vazut Hellen White rezulta clar ca Sabatul poate sa inceapa ca sa se respecte randuiala Creatziei Sambata Seara de la apusul soarelui shi nu vineri, alta cale nu exista decat daca modificatzi calendarul ca zilele sa inceapa shi sa se termine pe la ora 12-14 ziua... deci nu avetzi cum sa incepetzi vineri de la apus caci apusul la evrei (seara) incepe de pe la ora 12-14 adica atunci cand soarele e deasupra capului shi incepe sa mearga spre asfintzit...

Astfel ca proorocii lui Hristos au scris ca asha se tzine Sabatul in Noul Cer shi pe Noul Pamant, de sambata de la apusul soarelui pana luni la rasaritul soarelui... dat prin Cuvantul lui Dumnezeu.

iar daca nu vrei sa potzi pricepe... te rog sa ma iertzi... caci atunci am sperat in zadar sa am cu cine sa fac un mic dialog... constructiv, ziditor...

Last edited by vsovi; 18.08.2009 at 18:26:35.

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
CASATORIE ALBA nicoleta23 Stiri, actualitati, anunturi 79 05.07.2021 13:02:53
'CALUGARIA ALBA' Nosam Nunta 65 03.12.2020 14:32:51
Calugaria alba Angela Calugarul 169 06.01.2018 22:37:30
Casatoria alba Adriana_Crestina Nunta 7 11.08.2011 21:32:25