Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 12.09.2009, 01:04:02
Iustin32 Iustin32 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.05.2008
Implicit

Citat:
În prealabil postat de condor Vezi mesajul
Eu am citit altceva din scrierile lui Tertulian:
"El, Hristos a fost numit Domn al Sambetei pentru ca El a sustinut sambata ca pe ceva al

Sau. Hristos n-a desfiintat sambata pe care El o tinea".
(Tertulian - Contra lui Marcion,

cartea a IV-a, cap.XII)

Sau, alta marturie:

"Sambata este odihna Domnului... ziua a saptea este sambata;" (Chiril al Alexandriei - Sc

rieri; Inchinarea si slujirea in duh si adevar, traducere de Pr.Prof.Dr. Dumitru Staniloae, Ed.

Sau:
Arhiereul Calist Botosaneanul, episcop de Arges, in "Istoria bisericeasca" din 1902, pg. 55, declara: "Ziua in care crestinii savarseau cultul lor religios la inceput a fost sambata,

Sau....

Dupa cum se vede, sunt destule marturii ortodoxe pentru pazirea zilei a saptea. Dar, cel mai bine marturiseste Cuvantul lui Dumnezeu (nefalsificat).
Biblia te contrazice categoric:
7. În ziua întâi a săptămânii (Ziua Domnului sau Duminica) adunându-ne noi să frângem pâinea, Pavel, care avea de gând să plece a doua zi, a început să le vorbească și a prelungit cuvântul lui până la miezul nopții. (Fapte 20

10. Am fost în duh în ziua Domnului (duminică) și am auzit, în urma mea, glas mare de trâmbiță,

Last edited by Iustin32; 12.09.2009 at 01:06:44.

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
CASATORIE ALBA nicoleta23 Stiri, actualitati, anunturi 79 05.07.2021 13:02:53
'CALUGARIA ALBA' Nosam Nunta 65 03.12.2020 14:32:51
Calugaria alba Angela Calugarul 169 06.01.2018 22:37:30
Casatoria alba Adriana_Crestina Nunta 7 11.08.2011 21:32:25