Citat:
În prealabil postat de heaven
Tu nu intelegi ca e ridicol ce spui?Nu am ce adevar sa testez,pentru ca implicit l-am testat cand am discutat cu ei.
Inclusiv descrierea fizica a unei persoane decedate care a fost in viata ta,desi nu ai pomenit nimic despre acest aspect,cat de abil sa fii ca sarlatan sa poti sa afli aceste lucruri?
De asta spun ca este absolut ridicol sa vreau sa testez ceva ce deja am vazut si auzit cu urechile mele.
Da,printre ei am intalnit sarlatani,dar stiu sa fac deosebirea.
Ce nu intelegi tu,ca oamenii care au un anumit nivel spiritual nu ies sa bata toba in dreapta sau stanga si caracteristica lor de baza este modestia.Nu vorbim despre persoane gen mama Omida,ca sa intelegi...
Eu una nu mi-as permite niciodata sa supun pe nimeni la teste.Pentru mine sunt oameni ce trebui respectati,nu cobai.
|
Pai ii respect si eu, de aia vreau sa ii testez, altfel i-as numi sarlatani pe toti, din prima.
Uite, sa zicem ca tu stii sigur ca exista clarviziune. Nu ti-ai dori sa ma convingi si pe mine? Ce e asa de greu? Iti dai seama, ai da lovitura:
topcat se inchina in fata evidentei, clarvazatorul i-a prezis ca se va converti in urmatoarele 5 minute. E ridicol, intr-adevar, insa ridicol e sa sustii ceva fara a face dovada.