Citat:
În prealabil postat de florinrusu
Aceasta intrebare se adreseaza in general barbatilor, dar poate fi adresata intr-o oarecare masura si femeilor.
Daca ati fi/sunteti casatoriti si sotia ar cadea odata in pacat cu alcineva si dupa aceea ar veni cu lacrimi si in genunchi v-ar cere iertare fagaduind ca toata viata nu v-a mai face acest lucru. Daca in timp ce-si cere iertare v-ar spune ca este si insarcinata cu persoana cu care a fost doar o singura data si ca daca nu o veti ierta nu se poate intretine pe ea si pe copil si s-ar duce sa faca avort. Cum ati proceda?
|
ash 'impushca-o'... ca asha e drept pentru ca asha ar face shi ea daca ash avea un copil cu alta... sau poate ash divortza caci e pricina de adulter shi e liber sa divortzezi din pricina de curvie sau poate daca ash iubi pe Dumnezeu, daca ash iubi mai mult pe Dumnezeu, daca ash iubi mult pe Dumnezeu, nu i-ash cere nici o promisiune ei ci l-ash creshte pe fiul acelui marshav ticalos ca pe propriul meu copil... (adica cu ura shi bataie de dimineatza pana seara, ura de pacate nu de om, bataie cu jordutza shi nu cu parul ca dupa ce creshte shi asha o sa ma bata el oricum dar am impresia ca mai rar shi mai putzin crud decat proprii mei copii)... sau poate ca i-ash cere eu iertare ei pentru multzimea de gresheli ale mele care au impins-o in bratzele lui satana...
caci dragostea toate le iarta, toate le nadajduieshte, toate le crede, toate le acopera shi nu se bucura de nedreptate ci de Adevar caci ea nu cauta ale sale...
astfel
ea nu cade niciodata... in fatzarnicie.
dar omul nu se hotarashte decat gandindu-se la bani, la babani dar folosindu-se de superstitzii ca de un imbold... caci crezandu-se altfel mereu inshelat la bani, pacalispitit are nevoie de argumente caci nu-i pasa defapt de dragoste... niciodata... caci omul e orb exact asha ca dragostea... durandu-l mai mult ca a fost fentat... deci pentru slava de la oameni e durut omul... aia il macina pe el... nicidecum altceva... Raiul adica asha cum ar veni.