Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Tainele Ortodoxiei > Nunta
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 30.09.2009, 12:45:23
zaharia_2009's Avatar
zaharia_2009 zaharia_2009 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.07.2009
Locație: Romania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AndruscaCIM Vezi mesajul
Eu vad ca toata lumea da sfaturi legate de iubire si iertare neconditionata...insa problema e daca mai poti avea incredere intr-un om dupa astfel de iesiri in decor. Poate ca si eu as ierta dar nu cred ca ar mai fi posibil ca persoana respectiva sa ramana in viata mea si sa mai aiba peretentii de la mine ( prin sughituri, spasme sau mai stiu ce alt teatru ieftin) pentru ca m-as uita la ea cu alti ochi pur si simplu, asa cum ar fi...altfel decat era si as fi crezut eu ca este.
Citind postarea ta sora ,care in treacat fiind spus se potriveste cu a mea, mi-am adus aminte de o cimilitura,o zicatoare :
,,vorba ca vorba, ca de ,la vorbe ne pricepem toti dar cu pututul este mai greu pt. ca la fapte omul nu mai este ca la vorbe !"
Si astfel nu mai are rost sa o lungim cu vorba ,cu mirea si cu laptele ...doar de dorul vorbelor !

Este doar parerea mea !
Reply With Quote
Vechi 30.09.2009, 13:02:54
AndruscaCIM's Avatar
AndruscaCIM AndruscaCIM is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.08.2009
Locație: Germania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de zaharia_2009 Vezi mesajul
Citind postarea ta sora ,care in treacat fiind spus se potriveste cu a mea, mi-am adus aminte de o cimilitura,o zicatoare :
,,vorba ca vorba, ca de ,la vorbe ne pricepem toti dar cu pututul este mai greu pt. ca la fapte omul nu mai este ca la vorbe !"
Si astfel nu mai are rost sa o lungim cu vorba ,cu mirea si cu laptele ...doar de dorul vorbelor !

Este doar parerea mea !
Cea de mai sus este tot doar parerea mea...
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Iertare Anna Pocainta 11 04.07.2011 02:20:32
Iertare Bogdan N Generalitati 36 29.06.2011 14:31:25
Iertare elena20 Generalitati 12 17.03.2010 14:33:30