![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
caci dragostea toate le iarta, toate le nadajduieshte, toate le crede, toate le acopera shi nu se bucura de nedreptate ci de Adevar caci ea nu cauta ale sale... astfel ea nu cade niciodata... in fatzarnicie. dar omul nu se hotarashte decat gandindu-se la bani, la babani dar folosindu-se de superstitzii ca de un imbold... caci crezandu-se altfel mereu inshelat la bani, pacalispitit are nevoie de argumente caci nu-i pasa defapt de dragoste... niciodata... caci omul e orb exact asha ca dragostea... durandu-l mai mult ca a fost fentat... deci pentru slava de la oameni e durut omul... aia il macina pe el... nicidecum altceva... Raiul adica asha cum ar veni. Last edited by vsovi; 29.09.2009 at 18:05:31. |
|
||||
|
||||
![]()
va considerati o familie crestina?adica ...daca nu traiesti dupa legile lui Dumnezeu n-are rost
s-o ierti,probabil ca la inceput te vei simti bine ca ai fost dispus sa faci binele asta dar in timp o sa-i reprosezi sigur asa ca ,casnicia voastra nu va mai fi la fel,ea isi va dori nu numai s-o ierti ci sa o sa si iubesti,esti capabil sa oferi si iertare si iubire??? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Florin, cred ca ar trebui sa te gandesti cum sa inmultesti dragostea la voi in familie. Nu de promisiuni si juraminte aveti nevoie. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cand ai iubire , iertarea e ceva neconditionat. Hristos i-a iubit si i-a iertat pe toti ,chiar si pe Iuda. Sfintii mucenici nu i-au urat pe chinuitori . Sfintii au iubire si iertare chiar si pentru cei mai pacatosi ,a se vedea cuv.Paisie ,un parinte contemporan inca necanonizat. Masura sporirii duhovnicesti e puterea de a ierta si a iubi chiar si pe vrajmasi. Sfaturi nu sunt in stare sa dau ,inteleg ca in sufletul lui se da o mare lupta. Toata lumea il sfatuieste ce sa faca ,dar ea ,sotia ce are de gand? Il iubeste ,vrea sa ramina cu el ,sau poate vrea sa se descurce singura? Last edited by anita; 30.09.2009 at 09:43:59. |
|
||||
|
||||
![]()
Eu vad ca toata lumea da sfaturi legate de iubire si iertare neconditionata...insa problema e daca mai poti avea incredere intr-un om dupa astfel de iesiri in decor. Poate ca si eu as ierta dar nu cred ca ar mai fi posibil ca persoana respectiva sa ramana in viata mea si sa mai aiba peretentii de la mine ( prin sughituri, spasme sau mai stiu ce alt teatru ieftin) pentru ca m-as uita la ea cu alti ochi pur si simplu, asa cum ar fi...altfel decat era si as fi crezut eu ca este.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
,,vorba ca vorba, ca de ,la vorbe ne pricepem toti dar cu pututul este mai greu pt. ca la fapte omul nu mai este ca la vorbe !" Si astfel nu mai are rost sa o lungim cu vorba ,cu mirea si cu laptele ...doar de dorul vorbelor ! Este doar parerea mea ! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
E o problema destul de complicata, suflet mare trebuie sa ai ca sa ierti si sa uiti o asemenea tradare. Eu cred ca o femeie daca vrea copilul si il iubeste poate sa-l intretina si singura, e greu, dar nu e imposibil, ceea ce a zis ea suna a amenintare pt tine, ca daca nu o ajuti avorteaza, tu nu ai nici o obligatie sa o ajuti, are obligatie sa-i dea pensie alimentara tatal natural. De obicei increderea pierduta , pierduta ramane!!!!! Stii, multi avem impresia ca putem ierta cu adevarat, dar putini iertam cu adevarat din inima , din suflet si din minte........si astfel ranim si persoanele care ne-au gresit, poate tu zici acum ca o ierti, ea va ramane langa tine, va naste, dar tu o sa-i faci reprosuri, nu o sa-l iubesti pe copil, iar atunci ea si copilul va suferi si si tu vei suferi. Mnuu stiu......mi-am dat si eu o parere.Sa o incurajezi sa evite avortul, acum probabil ea e in depresie , poate merge si la un centru de ajutor, unde ofera psiholog gratuit pt femeile gravide care au o sarcina cu semnul intrebarii, care se gandesc sa o pastreze sau nu, are nevoie de consiliere. Roaga-te la Dumnezeu sa-ti lumineze calea, mergeti 2 la preot va spovedeti si cereti un sfat!
"Trebuie sa ne lepadam de omul cel vechi si sa ne imbracam cu cel nou!" Last edited by ella87ella; 30.09.2009 at 14:14:59. |
|
|||
|
|||
![]()
Parerea mea este ca pentru a ierta iti trebuie o putere duhovniceasca foarte mare, pe care o au deobicei oameni cu credinta puternica si cei care stiu ca viata asta e trecatoare, asa buna sau rea cum e ea, dar faptele noastre raman, iar rasplata pentru aceste lucruri o vom lua dupa moarte. Ar trebui sa-ti consulti duhovnicul si sa te rogi Bunului Dumnezeu sa-ti lumineze calea si mintea pentru a gasi raspunsul la intrebarea ta.
|
|
|||
|
|||
![]()
de unde ati tras voi concluzia ca Florin e impricinatu'?
|
|