Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 12.11.2009, 19:25:14
lacrimi's Avatar
lacrimi lacrimi is offline
Senior Member

Data înregistrării: 19.02.2009
Locație: LONDON
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de anna21 Vezi mesajul
Andrei, calmeaza-te, nu mai da sfaturi aiurea.

Ultimatum, cheltuiala, distractie?
Tu nu ai avut discutii in familie niciodata?
Sa ameninti partenerul (ultimatum, vacante separate etc) este cea mai proasta strategie posibila! Mai ales in situatia de fata cand este clar ca lui nu ii pasa!

In plus, barbatii si femeile gandesc f diferit!
Poate un barbat isi ameninta sotia ca o lasa etc.. si crede ca are succes (poate chiar are). Dar amenintarile unei femei au efect INVERS! Pentru ca barbatii pun intotdeauna inainte propriul interes (nu al familiei, al copiilor), NU sunt dispusi sa renunte, nu stiu ce este ala sacrificiu... ei cred ca au dreptate si mor cu "dreptatea" in mana, dar nu cauta compromis.

Sotul acelei femei se va crede un martir pt. credinta lui! Va accepta divortul, nu este evident?

Lacrimi, roaga-te in permanenta. Doar Dumnezeu poate schimba lucrurile, tu nu poti face nimic fara ajutor de sus.
Si rabda cat poti. Poate o sa treci cu bine prin asta.

Eu cand am discutii cu sotul NU ZIC NIMIC. Chiar daca nu are dreptate, chiar daca ma acuza degeaba.. incerc sa tac (nu reusesc intotdeauna, sigur, tare greu mi-e sa-mi pazesc vorba! dar asta incerc sa fac). Pentru ca nu are rost. Pe cat posibil, nu intretin cearta.
Dar ma rog Preasfantei Nascatoare sa-i spuna ea ce nu-i pot eu spune.
(Pot fi criticata pt abordarea mea, dar in general el isi vine in simtiri... tipa, face scandal.. dupa o zi, doua isi schimba atitudinea. Uneori sta si se gandeste singur la punctul meu de vedere, cand se calmeaza).

Multumesc, Anna. Asta e si parerea mea: se va vedea un martir al Domnului si nicidecum nu si-ar schimba atitudinea. Poate mai rau...
Stiu ca numai Dumnezeu poate face minuni si de aceea am sa ma tin de rugaciune... E tot ce mi-a ramas. Pentru ca eu de o minune am nevoie....

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Ce parere aveti despre.... mihnea45 Generalitati 10 22.10.2010 15:27:53
ce parere aveti despre tarot tarot Generalitati 10 11.10.2010 11:32:43
Ce parere aveti despre OZN-uri? alexdu Generalitati 52 04.02.2010 18:46:56
Ce parere aveti despre margarina? emiliabirgau Generalitati 33 03.09.2009 20:16:48
Ce parere aveti despre antropozofi ??????? ARHANGHELUL Generalitati 10 07.01.2007 17:47:54