![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ieșirea 8:12 Ieșind deci Moise și Aaron de la Faraon, a strigat Moise către Domnul ca să piară broaștele pe care le trimisese împotriva lui Faraon. Ieșirea 15:25 Atunci Moise a strigat către Domnul și Domnul i-a arătat un lemn; Judecători 4:3 Și au strigat fiii lui Israel către Domnul; Judecători 16:28 Atunci a strigat Samson către Domnul și a zis: „Doamne Dumnezeule, adu-ți aminte de mine și întărește-mă încă o dată, o, Dumnezeule, ca printr-o singură lovitură să mă răzbun pe Filisteni pentru cei doi ochi ai mei!” 1 Regi 7:9 și a strigat Samuel către Domnul pentru Israel și l-a auzit pe el Domnul. 3 Regi 17:20 Apoi a strigat Ilie către Domnul și a zis: „Doamne Dumnezeul meu, oare și văduvei la care locuiesc îi faci rău, omorând pe fiul ei?” etc... primitivi vechii evrei, nu-i asa? Dar erau poporul Domnului. Si chiar cei din Biserica Faptele apostolilor 7:60 Și, îngenunchind, a strigat cu glas mare: Doamne, nu le socoti lor păcatul acesta! Și zicând acestea, a murit. Luca 18:38 Și el a strigat, zicând: Iisuse, Fiul lui David, fie-Ți milă de mine! Faptele apostolilor 4:24 Iar ei, auzind, într-un cuget au ridicat glasul către Dumnezeu și au zis: Stăpâne, Dumnezeule, Tu, Care ai făcut cerul și pământul și marea și toate cele ce sunt în ele rugaciunea strigata vine din prea multa durere. E drept ca multi exagereaza, dar asta nu inseamna ca cei ce ii judeca sunt mai buni. Daca noi ne-am obisnuit intr-un fel, sa recunoastem ca e doar obisnuinta, nu principiu biblic. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Vorbirea in limbi la penticostali... | lacrimi | Secte si culte | 2217 | 03.04.2012 13:35:20 |
Ce ziceti de calugarul care a trecut la penticostali? | Raul Ortodox | Secte si culte | 120 | 28.05.2011 01:21:11 |
Despre Penticostali, Baptisti, Adventisti | danyel | Secte si culte | 741 | 11.08.2010 21:37:50 |
|