![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Mai, Danut, tu spui foarte frumos ce spui, si nu stiu cum sa mai spun sa nu te supar. Realizezi ca sunt metafore ce spui? Sunt frumoase, adevarate, dar nu dau o definitie bisericii. Mai concret, tu ai spus ca Biserica are o parte pe pamant. Ai putea sa pui mana pe Biserica si sa spui "aceasta este"?
Adica, eu am spus ca biserica e totalitatea celor credinciosi, deci ceva palpabil; poti pune mana pe un credincios , e palpabil. Dar tu nu esti de acord cu aceasta definitie. Da tu alta, scurta si pragmatica: "Biserica este asta sau asta" si arata-mi-o. Definitia credintei este clara in Biblie: Evrei 11:1 Iar credința este încredințarea celor nădăjduite, dovedirea lucrurilor celor nevăzute. Credinta mai este si puterea de a muta muntii. Este un dar al Duhului Sfant. Nici o legatura cu religia, care ste asocierea unor oameni cu idei asemanatoare.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Mantuirea ortodoxa-mantuirea protestanta | Ioana-Andreea | Secte si culte | 77 | 16.11.2013 22:42:56 |
Mantuirea | Tartaruga | Dogmatica | 413 | 11.09.2012 03:18:26 |
Mantuirea | danyel | Despre Biserica Ortodoxa in general | 1 | 24.12.2006 22:39:15 |
|