![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
In schimb la penticostali intilnesti mare fratie, acest cult devenind un fel de club social in care toti se simt frati unii cu altii si in care toti cred la fel, chestiuni extrem de convenabile si comode. Spui ca acolo L-ai intilnit pe Hristos?!! Numai daca-ti spunea, "ce cauti aici fata mea"?!! mormonii au intilnit pe Hristos in adunarile lor mormone, iehovistii in adunarile lor iehoviste, simbatarii la simbatari, etc., etc., nu-i asa?!! Toti np impartiti in sute de denom. np cu invataturi si practica de inchinare diferite intre ei, toti afirma ca L-au intilnit (in denominatia lor np) pe Hristos! Ai ramas la penticostali pentru ca acolo te-ai simtit tu bine si cineva ti-a luat povara unor suferinte. Pentru o vreme, cel putin. Pina la scadenta. Citat:
Altfel, poti spune ce vrei cui vrei ca tot aia este. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Atitudinea ortodoxa fata de oamenii de alte culte religioase | PetruD | Morala Crestina | 947 | 03.02.2013 10:31:35 |
Care este rostul pe pamant a celor necasatoriti si a celor fara copii? | sophia | Nunta | 52 | 18.10.2010 12:02:02 |
Din famila mea multi au trecut la adventisti si la alte secte | beliver | Secte si culte | 145 | 30.04.2010 18:06:16 |
O cantare ciudata, exsultet de ce se canta in BC si in alte "culte crestine" la Pasti | mihailt | Generalitati | 8 | 17.04.2010 02:20:05 |
|