Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 03.12.2009, 17:41:45
tricesimusquintus tricesimusquintus is offline
Banned

Data înregistrării: 09.05.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

[quote=anaana71;187513]
Citat:
În prealabil postat de tricesimusseptimus Vezi mesajul
1. S-a mai pus această întrebare
2. Eu m-am îndreptat spre cultul adventist de ziua a șaptea, în urma studiului Bibliei.
QUOTE]

uite, am si eu o curiozitate, scrie in Sfanta Scriptura adventist de ziua a șaptea?
Cum nu scrie nici ortodox, nu scrie nici adventist de ziua a șaptea. Cele două caracteristici ce reies din titulatura AZȘ le putem întâlni și în Biserica Primară. Apostolii erau așteptători ai revenirii lui Hristos și păzitori ai zilei a șaptea.

Citat:
În prealabil postat de anaana71 Vezi mesajul
adica nu-mi vine sa cred ca citind Sfanta Scriptura ai ales singur sa devii adventist. parerea mea umila, este ca cititnd singur Sfanta Scriptura ai fi avut de ales intre a fi sau nu ortodox. cred ca ai fost "ajutat" sa intelegi Sfanta Scriptura de la un adventist. e doar o parere personala
Ai dreptate într-o anumită privință. Normal am auzit despre adventism de la un adventist, însă de la acel moment până la luarea deciziei de a mă boteza la adventiști au trecut câțiva ani, vreo doi chiar fără să am vreo legătură cu ei. Am avut la dispoziție timp suficient să studiez Scriptura (și nu "Biblia adventistă" cum ți-ai imagina), fără nici o presiune din partea părinților ori a unei iubite cum poate îți imaginezi de asemenea. A fost studiu, comparație, meditație, rugăciune și post, experiențe cu Dumnezeu, apoi o decizie absolut poprie și în cunoștință de cauză.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Atitudinea ortodoxa fata de oamenii de alte culte religioase PetruD Morala Crestina 947 03.02.2013 10:31:35
Care este rostul pe pamant a celor necasatoriti si a celor fara copii? sophia Nunta 52 18.10.2010 12:02:02
Din famila mea multi au trecut la adventisti si la alte secte beliver Secte si culte 145 30.04.2010 18:06:16
O cantare ciudata, exsultet de ce se canta in BC si in alte "culte crestine" la Pasti mihailt Generalitati 8 17.04.2010 02:20:05