![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
2. Ba da, de cum va botezati vi se spune ca sunteti mantuiti, iar White spunea ca numai cei din aceasta confesiune se mantuiesc!!!! E fals ceea ce spun??? 3. Si constiinta mormonilor le spune ca al lor cult este cel adevarat, a iehovistilor la fel, a penticostalilor ca sunt daruiti in masa, a evanghelistilor la fel, a raelienilor la fel....de ce este constiinta ta mai buna decat a lor? 4. Si atunci cum se explica incercarile repetate ( pacatele grave) savarsite de Miller si White de a pretinde ca au avut profetii conform carora cunoasteau venirea a 2 a a Mantuitorului? ...deci ei nu citeau Biblia asa cum trebuie , nu au inteles-o, au pacatuit foarte tare...iar tu esti urmasul lor. White a instituit cinstirea Sabatului dupa 19 secole, si este aceeasi persoana care pretindea ca avea profetii si a gresit de multe ori, multi adepti au inceput sa o suspecteze de minciuna, s-a dovedit ca era o mincinoasa...dar tu crezi acum in Sabat, de ce? Daca un om a gresit atat de mult si este exact singurul fondator al acestui cult Adventist (fost adept al lui Miller care a gresit si el la randul lui nepermis de mult, inducand oameni in erezie) ...De ce mai exista acest cult????? De ce se mai respecta ce a instituit acea persoana care a gresit atat de mult (singurul fondator...deci nu au fost mai multi dintre care unii buni!!!!) Ce anume incerci tu sa ne prezinti nou ca fiind Adevarul, din interpretarea carui creier...ca si cum noi am fi cei eretici? ![]() Dar tu??? Toata lumea stie cine a fost Ellen White, ce cult a fondat, a cui adept a fost, ce mari greseli a facut....si esti acum adventist. Cine va putea raspunde pentru faptul ca tu alegi sa ramai in continuare, in pofida acestei mari erezii inventate de White...Adventismul si profetiile legate de venirea Mantuitorului???? ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Am citit despre Serafim Rose. Fain. E adevarat ca s-a pocait leaderul formatiei "Nirvana"?
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Pai atunci de ce a fost excomunicat acel pastor, pentru ca a fost atat de daruit...sau pentru ca a fost privit ca un mare eretic?? ![]() Acestea sunt opiniile tale...se ia lumina, sunt blestemati cei care gresesc, BC a gresit...si Dumnezeu nu iarta si blestema pe cei care gresesc!!!! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Problema cu adventistii (cu toti np in general) nu sta in tinerea zilei de simbata (sau Duminica) ca zi de odihna ci in devierea masiva de la invataturile apostolice, ceva elaborat de intemeietorul denominatiei np respective si pe care altii, le urmeaza spre pierzarea lor. Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
tricesimusquintus , cum ati ajuns voi conectati sau legati la ziua de odihna a lui Dumnezeu?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() A fost excomuniocat pentru ca a refuzat sa retracteze ce a scris: anume ca indulgentele erau un abuz si altele de genul asta. Daca omul greseste trebuie sa-i spui, nu-i nici o crima, il indrepti de pe calea cea rea. La np e ceva obisnuit sa-i spui omului unde greseste ca sa se indrepte. Nu-i cu suparare ca-i lezezi orgoliul. Chiar daca sunt din biserica mea, suntem oameni si gresim. Poate nu ne dam seama; ne spune altcineva si ne indreptam. Dar tu crezi ca daca spui ca un preot sau pastor sau papa a gresit darami biserica. of, of...ca preotii / pastorii /papa or fi imuni la ispite Am spus ca Dumnezeu dezleaga blestemele daca te pocaiesti si te iarta. Cu ultima fraza chiar ai cazut in minciuna.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 Last edited by Doriana; 03.12.2009 at 18:16:43. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Reiese de aici ca erau sectari si nu erau de acord cu nimic din Biserica de care s-au separat, pentru ca au schimbat absolut totul!!! Eu insa despre fondatorul cultului penticostal vorbeam, si anume despre predicatorul american Charles F. Parham care a fodat acest cult in anii 1900 sustinand ca asupra celor credincioși incă mai coboară Duhul Sfânt...evident. ![]() El si ceilalti 12 au fost singurii care au simtit acest lucru, de ce, cum se explica acest sentiment? Ce a vrut sa spuna cu faptul ca cei credinciosi primesc acest dar, ce opinie avea despre restul crestinilor carora li se pare o ciudatenie si atat? De ce a fost excomunicat daca era atat de daruit precum pretindea? De ce se sustine in continuare ca in acest cult toti sunt daruiti de Duhul Sfant? Ce opinie a avut el despre Biserica de care s-a separat, si despre celelalte?... La cine s-a raportat atunci cand a interpretat acele versete si de ce nu i-a dat de gandit ca el a fost cam singurul care le-a intrepretat asa in timp ce restul Bisericilor nu au fost si nu sunt de acord cu aceasta afirmatie, considerand-o o erezie si atat??? Daca nu sunt de acord cu inchizitia sau alte greseli, nu inseamna ca as putea crede ca sunt blestemati sau ca sunt in intuneric, pentru ca sunt si au fost cu siguranta ajutati constant de Dumnezeu sa isi revizuiasca greselile! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ma rog, ne-am departat de subiect. Va doresc noapte buna! Ma mai uit putin la desene cu copiii. ![]()
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]()
Te faci că nu înțelegi. Vorbeam de relația dintre "o singură credință, un singur botez" și ortodoxie, respectiv neoprotestantism.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
mântire prin eforturi proprii. Baronul von Munchausen ce se scoate din groapă trăgându-se de păr. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Atitudinea ortodoxa fata de oamenii de alte culte religioase | PetruD | Morala Crestina | 947 | 03.02.2013 10:31:35 |
Care este rostul pe pamant a celor necasatoriti si a celor fara copii? | sophia | Nunta | 52 | 18.10.2010 12:02:02 |
Din famila mea multi au trecut la adventisti si la alte secte | beliver | Secte si culte | 145 | 30.04.2010 18:06:16 |
O cantare ciudata, exsultet de ce se canta in BC si in alte "culte crestine" la Pasti | mihailt | Generalitati | 8 | 17.04.2010 02:20:05 |
|