Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 09.12.2009, 12:58:09
Danut7 Danut7 is offline
Banned

Data înregistrării: 30.07.2009
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Doriana Vezi mesajul
Eu marturisesc o singura credinta : cea in Hristos.
Foarte bine faci ca il marturisesti pe Hristos si crezi in Hristos, dar in care.Prin prisma discernamantului minutios ma simt nevoit sa-ti pun si aceasta intrebare "in care".

Citat:
Nu cred in culte.
Daca nu crezi in culte atunci de ce apartii de un cult?

Citat:
Daca tu nu te poti desprinde afectiv de cult nu am ce sa-ti fac. Cand vei muri vei merge inaintea lui Dumnezeu fara cult sau cladire sau mobilier.
Adevarat.
Citat:
Vei fi singur-singurel, insotit doar de faptele pe care le-ai facut, de dragostea crestineasca pe care ai daruit-o altora, de roada Duhului Sfant in viata ta, care este semnul celor credinciosi:
Mai inainte cu vorbele tale ai zis "credinta te mantuieste" , iar acum ai ajuns la fapte.Deci cum e, judeca dumneata?Ca tu ai scris "credinta te mantuieste" asta tu ai zis-o nu eu.
Citat:
Iar roada Duhului este dragostea, bucuria, pacea, îndelungă-răbdarea, bunătatea, facerea de bine, credința, Blândețea, înfrânarea, curăția; împotriva unora ca acestea nu este lege.
Viclenia, parsivitatea,invidia,parerea de sine.. sunt si acestea roade ale Duhului?

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Vorbirea in limbi la penticostali... lacrimi Secte si culte 2217 03.04.2012 13:35:20
Ce ziceti de calugarul care a trecut la penticostali? Raul Ortodox Secte si culte 120 28.05.2011 01:21:11
Despre Penticostali, Baptisti, Adventisti danyel Secte si culte 741 11.08.2010 21:37:50