![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Pe ce criterii???? Pai cum pe ce Criterii, pe criteriile atator oameni luminati, Intai Statatori ai Bisericii Crestine din toata lumea increstinata de Sfintii Parinti...normal, uniti in Credinta si insuflati de Duhul Sfant, care si-au inchinat viata lui Hristos, toti cu acelasi gand si aceeasi intelegere a Cuvantului lui Dumnezeu si pentru pazirea Lui, ..pentru ca daca era pe criteriul unui singur Sfant Parinte...nu se chema nici Sinod, nici Biserica...si nici Crestinism si nici nimic, nu? Sau tie nu ti se pare deloc logic, si asta pentru ca secta ta se bazeaza pe criteriul autovalidat si autentificat al unui singur om, fost adept al lui Miller, parasit si asta de un alt profet identic, ti se pare normal??? Vezi vreo asemanare intre Religia Ortodoxa, Istoria Crestinismului, Biserica in cadrul careia s-a scris Sfanta Scriptura si s-a alcatuit canonul Bibliei si.... cultul tau?? Citat:
Pe Criteriul Sfintei Scripturi, pe criteriul Sfintei Traditii, pe credinta in Dumnezeu, mintile luminate (muuulte si din toata lumea crestina increstinata direct de Sfintii Apostoli si care a pastrat cu sfintenie Cuvantul lui Dumnezeu, pentru ca altfel nici nu se poate), pe criteriul pastrarii Unitatii in Credinta si cristalizarea temeliei ei, si a Bisericii lui Hristos nestirbita...nu le cunoasteai vrei sa spui sau nu esti de acord? Unitatea de credinta este un atribut cunoscut sectei tale?? Cum sa fie cand White a parasit o secta si a infiintat o alta dupa acelasi tipar??? Citat:
![]() Dar de ce tot spui ca sunt fabulatii, minciuni...vrei sa spui ca femeia asta nu a fost contestata de atatia adventisti inca de la inceput, ca au plecat adventisti la alte adunari din cauza aberatiilor emise de ea, ca nu s-au descoperit plagiaturi, ca nu s-a dovedit ca a facut profetii mincinoase si o schimba atfel incat sa reiasa ca nu a inteles lume bine...ca cei care credeau in ea erau laudati, si in momentul in care incepeau sa li se para obscura erau catalogati de dansa ca fiind patati si pacatosi?? Tu crezi in interpretarea lui White, singura fondatoare a sectei tale si singura interpretare a Bibliei, iar eu nu sunt interesata de interpretari bombastice pe seama Bibliei din secol in secol, in Biblie imi pot gasi si eu argumente pentru orice...sunt oameni care nu si-au dat seama cintind-o ca Biblia priveste homosexualitatea ca pe un pacat grav...deci nu imi spune tu mie ca White a inteles Biblia, a interpretat-o gresit...si cu asta basta! Nu incerca sa imi sugerezi mie ca tu faci abstractie de istoria sectei tale, pentru ca mie nu mi se pare normala aceasta atitudine!!! Asa cum eu am respect pentru Sfanta Scriptura, Sfanta Traditie, Istoria Ortodoxiei, Sfintii Parinti si Invatatura de Credinta...se dovedeste ca tu esti un ipocrit pentru ca te debarasezi cu extrem de mare usurinta, fara sa vezi vreo problema, exact asa cum fac toti sectarii in legatura cu orice le subliniaza erezia si punctul de plecare obscur al interpretarii fondatorului! Te rog frumos da o cautare pe google pentru Sfintii Parinti si Sinoadele Ecumenice, Sfantul Imparat Constanti si Mama sa Elena si daca imi gasesti plagiaturi, dogme contradictorii introduse in Biserica, anii in care s-au introdus ereziile, carti ascunse bine, profetii mincinoase facute de ei si averi stranse pe spinarea acestor profetii mai vorbim!!!...pana atunci nu imi spune tu mie cine este White, ca tu nu ai nici un credit...o lume intreaga stie cine a fost si de aia e respectata numai de Adventisti si legata de istoria lor si de nimic altceva din Crestinism! |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Atitudinea ortodoxa fata de oamenii de alte culte religioase | PetruD | Morala Crestina | 947 | 03.02.2013 10:31:35 |
Care este rostul pe pamant a celor necasatoriti si a celor fara copii? | sophia | Nunta | 52 | 18.10.2010 12:02:02 |
Din famila mea multi au trecut la adventisti si la alte secte | beliver | Secte si culte | 145 | 30.04.2010 18:06:16 |
O cantare ciudata, exsultet de ce se canta in BC si in alte "culte crestine" la Pasti | mihailt | Generalitati | 8 | 17.04.2010 02:20:05 |
|