Citat:
În prealabil postat de Maranatha
Da.N-am mai intrat de mult pt discutia nu se poarta intre persoane dornice de studiu,
Observ aceleasi argumente pline de ignoranta in care cuvintul Domnului e dat pe dupa colt ,numai sa iasa propria interpretare.
Cei care il cititi pe Pavel,aveti grija ce ochelari tineti pe ochi.
As avea o intrebare in ce priveste simboliastica numarului 7 ,care este onsiderat de numerologi numarul perfectiunii ,numarul lui Dumnezeu.
M-am intrebat ,oare e o coincidenta ca exista un ciclu de 7 zile dupa care ne orientam viata activa si repausul?
7note de baza in muzica,7 culori de baza , simetria corpului uman e legat de numarul 7.
De ce s-o fi bazat scriitorii Scripturii pe aceast numar?
Doar niste concidente?
numarul 6-numarul omului si tot ce face el cu tinta spre 666 si inchinarea la oameni
numarul 7- numarul lui Dumnezeu si tot ce a creat El,implicit forma de inchinare legata de porunca a doua pe care majoritatea oamenilor o ignora sau o interpreteaza dupa bunul plac.
Dati tot inainte fratilor in lupta cu Dumnezeu
|
Adevarat numarul 7 ca simbol reprezinta tot ce tine de Dumnezeu, reprezinta Sfintenia si Desavarsirea Dumnezeiasca.Am si pentru tine o intrebare : Ziua a saptea din Geneza s-a terminat?Si Odihna Domnului, s-a terminat si ea?(Ma refer la textul Geneza 2:2-3)