Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 20.12.2009, 20:47:50
Danut7 Danut7 is offline
Banned

Data înregistrării: 30.07.2009
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Maranatha Vezi mesajul
Da.N-am mai intrat de mult pt discutia nu se poarta intre persoane dornice de studiu,
Observ aceleasi argumente pline de ignoranta in care cuvintul Domnului e dat pe dupa colt ,numai sa iasa propria interpretare.
Cei care il cititi pe Pavel,aveti grija ce ochelari tineti pe ochi.

As avea o intrebare in ce priveste simboliastica numarului 7 ,care este onsiderat de numerologi numarul perfectiunii ,numarul lui Dumnezeu.

M-am intrebat ,oare e o coincidenta ca exista un ciclu de 7 zile dupa care ne orientam viata activa si repausul?
7note de baza in muzica,7 culori de baza , simetria corpului uman e legat de numarul 7.
De ce s-o fi bazat scriitorii Scripturii pe aceast numar?

Doar niste concidente?
numarul 6-numarul omului si tot ce face el cu tinta spre 666 si inchinarea la oameni
numarul 7- numarul lui Dumnezeu si tot ce a creat El,implicit forma de inchinare legata de porunca a doua pe care majoritatea oamenilor o ignora sau o interpreteaza dupa bunul plac.

Dati tot inainte fratilor in lupta cu Dumnezeu
Adevarat numarul 7 ca simbol reprezinta tot ce tine de Dumnezeu, reprezinta Sfintenia si Desavarsirea Dumnezeiasca.Am si pentru tine o intrebare : Ziua a saptea din Geneza s-a terminat?Si Odihna Domnului, s-a terminat si ea?(Ma refer la textul Geneza 2:2-3)

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Despre nașterea din nou, din Duhul Sfânt și despre Botez Savonarola Sfinti Parinti (Patrologie) 15 20.07.2013 13:28:48
Limba ebraica a VT. Aplicatie pentru cuvantul Sabat. AdrianAamz Din Vechiul Testament 9 08.02.2011 10:02:02
Petre Tutea despre Dumnezeu si despre atei tigerAvalo9 Generalitati 34 02.12.2010 15:37:16
Despre ziua de sabat a adventistilor Iustin32 Secte si culte 747 04.06.2009 15:32:12