![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
La intrebarea ta leaga urmatorul verset Ioan 5:17 Dar Isus le -a răspuns: ,,Tatăl Meu lucrează pînă acum; și Eu de asemenea lucrez.` Odihna la care probabil faci referire legata de creatiune esta in primul rind una de natura spirituala .Dumnezeu nu are nevoie neaparat de odihna fizica ,pe cind creaturile au nevoie de asa ceva datorita limitarilor fizice. Perioada de odihna aduce in fata in primul rind stabilirea unei relatii puternice cu Dumnezeu ,care aduce cu sine pace,linistea ,revigorare fizica si spirituala. Pe aceasta directie ,ziua Sabatului nu poate fi desfiintata pt ca nu le place unora sau pt ca altii prefera o politica bisericeasca a oamenilor. Eu am fost un opozant al Sabatului si am cautat mult tot felul de argumente,si asa m-am lamurit ca nu e ceva cu care eu sa ma pot lupta impotriva lui Dumnezeu. A ,ca oamenii vor neaparat o alta zi ca asa au apucat si asa vor ei , e treaba lor .Dar ce a stabilit si sfintit Dumnezeu e pentru vesnicie,oricit nu ne place noua asta. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre nașterea din nou, din Duhul Sfânt și despre Botez | Savonarola | Sfinti Parinti (Patrologie) | 15 | 20.07.2013 13:28:48 |
Limba ebraica a VT. Aplicatie pentru cuvantul Sabat. | AdrianAamz | Din Vechiul Testament | 9 | 08.02.2011 10:02:02 |
Petre Tutea despre Dumnezeu si despre atei | tigerAvalo9 | Generalitati | 34 | 02.12.2010 15:37:16 |
Despre ziua de sabat a adventistilor | Iustin32 | Secte si culte | 747 | 04.06.2009 15:32:12 |
|