Pentru ca vad ca locuiesti in Olanda ,Noesia, mi-a povestit cineva care a ajuns din intamplare in Olanda si intrand in magazine , a vazut numai pantaloni.Nu stu exact care e adevarul, iti spun ce mi s-a povestit.Si, normal, acea persoana nu a intrat in TOATE magazinele din Olanda.
Referitor la partea materiala, la costul fustelor, eu am un salariu destul de mic, si nu mi-am luat haine,,de firmaŽŽ, sunt haine dragute , dar la niste preturi mici pe care mi le pot permite. Ceea ce vroiam eu sa subliniez e ca daca vrei sa porti fusta cand intri in biserica, porti si gata. Nu iti mai pui atatea piedici:,, daŽ de ce?ŽŽ, ,,mie imi place sa port pantaloni si nu imi plac fusteleŽŽ, ,,fustele sunt scumpeŽŽ, ,,conteaza ce ai in suflet , nu cum esti imbracataŽŽetc.
Desigur ca nu te da nimeni afara din biserica daca esti in pantaloni, dar asa e recomandat , sa fii imbracata in fusta decenta.
Cand a nins saptamana trecuta in Romania, cei care faceau parte din orchestra din Viena au sustinut un concert in ...blugi. Hainele pentru concert erau intr-un autocar care se impotmolise in zapada. Desigur ca au cantat la fel de bine ca atunci cand erau imbracati de gala, au fost apreciati si aplaudati. Dar asta nu inseamna ca ei de acum inainte vor canta in blugi. Hainele au si ele o anumita importanta care nu trebuie minimalizata.
|