Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 13.01.2010, 16:57:10
moshu's Avatar
moshu moshu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.06.2008
Locație: Tg-Mures
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru moshu
Implicit

Da, e adevarat ca e pacat sa asculti muzica, care aparent nu e nimic special, cu versuri satanice, si e si mai pacat sa asculti muzica satanista, indiferent de versurile ei; in acest caz o documentare in ce priveste trupa e suficienta. Uite, de ex., faptul ca Ulver se identifica cu satanismul, chiar din spusele lor, desi muzica lor pare ambientala, e ceva rau si pacatuiesti sa asculti asa ceva.

In ce priveste Beatles si Banica Jr., acelea l-am dat ca exemple cand nu se aplica metoda mea de a cataloga piesele muzica urmarind versurile; parerea mea este ca nu e pacat sa asculti aceste piese, atata timp cat nu simti nici o mustrare de constiinta in sufletul tau. Eu cred ca sunt melodii de pace, de impacare cu tine, nu au niciun mesaj ascuns si atat.

Cat despre ceea ce te-am rugat, nu era definitia liberului arbitru; asta o stiam deja, dar ai spus ceva interesant si ciudat, cum ca e in natura omului sa scape de responsabilitati; nu m-am gandit niciodata la asta, si nici nu mi-am pus problema, insa pare destul de curios. Aveai ceva in minte cand ai zis asta?

http://www.youtube.com/watch?v=Q4027l_BsDE&NR=1 - it's supposed to be funny like me!

Last edited by moshu; 13.01.2010 at 16:59:24.

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Este sclavia un pacat ? Viceroy Morala Crestina 42 23.02.2015 12:35:30
Este pacat? nicusor3 Intrebari utilizatori 50 03.02.2013 21:50:31
este pacat sa fac otoplastie? sweety Generalitati 34 29.03.2009 00:38:55