Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Tainele Ortodoxiei > Nunta

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 27.01.2010, 14:51:17
Raluca06 Raluca06 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 18.09.2009
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AndruscaCIM Vezi mesajul
Raluca, oamenii se simt bine cu cineva...dupa care nu se mai simt bine cu acel cineva...si se simt bine cu altcineva, e simplu, asa se intampla de cand lumea!

Faptul ca tu te gandesti inca la el si iti doresti atat de mult sa ai o relatie cu el, e doar decizia ta....Dumnezeu implineste doar cererile de folos, si poate ca ceea ce iti doresti tu nu iti este de folos de fapt...dar in timp vei intelege acest lucru, insa acum nu prea este posibil..pentru ca nu lasi sa se intample asta!

Ideea e ca daca voi veti fi impreuna sau nu, tu tot trebuie sa iti vezi de viata ta...asta e clar, pentru ca daca vei " plange" dupa el 3 ani si nu va fi nimic de fapt, iar el se va si insura si tu nu vei intelege nimic de la viata...tot tu vei fi cea care va pierde si timp, si energie, si optimism, si atentie din partea altor posibili baieti potriviti pentru tine!

Incearca macar sa incerci sa intercalezi si alte ganduri printre cele dedicate lui...si iti va fi mai bine, si nu mai insista pe ideea ca daca tu iti doresti foarte mult ceva, trebuie sa se intample...pentru ca daca iti doresti ceva fara sens, nu se va intampla...dar trebuie sa intelegi viata, si sa incerci sa iti revii...nimeni nu are nevoie de carpe, si de oameni slabanogiti de iubire, mai ales barbatii!!!

Poate ca acum chiar ca nu s-ar mai simti bine langa tine pentru ca nu mai esti ceea ce erai atunci cand avea si de ce, pentru ca probabil esti altfel acum, exprimi altceva...iar el se simte bine alaturi de o femeie pe care simte ca trebuie sa o cucereasca, ca e si misterioasa, e radioasa...puternica, plina de viata, vesela, senina...si care stie ce vrea de la viata!!!!...baga la cap!
Eu imi vad de viata si dupa cum ziceam, sunt un om normal.. Invat, citesc, ma simt bine, am prieteni, lucrez.. ma bucur de ce e in jurul meu, doar ca nu cu aceeasi putere ca alta data. Stiu ce vreau de la viata, lupt pt ce trebuie sa implinesc de una singura, sunt constienta de asta.. Nu crede ca, daca ies din casa plec capul si nu ma uit nici in stanga nici in dreapta si stau cu gandurile mele.. Nu... Fac tot posibilul sa imi vad de viata in continuare... doar ca ma impiedic tot timpul de aceeasi dorinta idioata de a fi cu mine :) atat.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Am nevoie de ajutor Cristian8 Exorcismul 22 11.07.2011 18:57:03
am nevoie de ajutor!!! steluta1981 Umanitare 1 06.06.2011 18:43:44
Am nevoie de ajutor! Oanalia Generalitati 20 17.08.2010 08:14:51
Am nevoie de ajutor Idyahoo Generalitati 36 13.04.2010 21:38:50
Am nevoie de ajutor anitag Generalitati 14 12.11.2007 11:01:37