Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 04.03.2010, 15:47:10
AndruscaCIM's Avatar
AndruscaCIM AndruscaCIM is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.08.2009
Locație: Germania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Jane Says Vezi mesajul
Tu esti normal, de pui o intrebare de felul asta?
Adica daca avem milioane de avorturi inseamna ca ortodoxia le propovaduieste?

Asta le spuneti celor pe care-i nauciti de cap? Leapada-te de ortodoxie, nu vezi cate avorturi sunt facute de ortodocsi, asta va invata pe voi preotii sa faceti, cum crezi ca te vei mantui la ortodocsi?

Vai, frate.
Dar nu ai auzit, daca cineva face un pacat la ei in comunitate...il dau afara urgent, si ni-l lasa noua ortodocsilor sa ne batem capul si sa ne asumam cu sinceritate pacatele tuturor sectelor de prin tara...ca doar oameni suntem!

Deci ei aici ne spun parascovenii, ca vai la ei adventistul o rupe cu pacatul instant...si acolo toti sunt niste ingeri zburatori, cand de fapt ei nici nu stiu cu ce se ocupa membrii comunitatii lor, si dacaaaaa...afla, ni-l trimite tot noua, pentru ca ei nici nu-si bat capul...de atata iubire crestineasca ce izovoraste din comunitate!

Doamne, Doamne...nici nu mi-am imaginat ca se pot purta asa cu oamenii, la ananghie ii pescuiesc...si daca le strica " imaginea", il sutesc urgent!

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Noi avem nou martir mihaiB Stiri, actualitati, anunturi 9 07.11.2012 19:51:45
BOR, rabinii si cooperarea pentru "binele comun" Decebal Biserica Ortodoxa Romana 4 10.09.2012 21:07:28
Ce au miscarea legionara si musulmanismul in comun? mihailt Generalitati 14 02.11.2010 21:35:34
Avem Patriarh danyel Stiri, actualitati, anunturi 34 11.02.2009 22:03:42