Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 09.03.2010, 22:52:26
voxdei55 voxdei55 is offline
Banned

Data înregistrării: 30.10.2009
Locație: ANCONA..iTALIA
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de zaharia_2009 Vezi mesajul
1. ,,Prin uzul si abuzul unor postulate ascunse, al unor indrasnete si adesea neintemeiate extrapolari, s-a creat o pseudo-stiinta(evolutionismul !)Ea prinde radacini chiar in miezul biologiei" (Pierre Grasse, biolog, Presedintele Academiei Franceze de Stiinte, 1973)

2. ,,Religia si stiinta naturii nu se exclud, cum cred sau se tem unii in ziua de astazi, ci se intregesc si se armonizeaza impreuna" ( Max Planck, Laureat Premiul Nobel)

3. ,,Ideea ca lumea, universul material s-a creat singur imi pare absurda. Nu concep lumea decit avind un Creator , deci un Dumnezeu.Pentru un fizician, un singur atom este atit de complicat, atit de bogat in inteligenta, incit un univers materialist... nu are sens !" ( Alfred Kastler, Laureat Premiul Nobel)

4. ,, Pt. a analiza originea vietii -biogeneza- ar fi bine sa stim ce este viata; dar din pacate asupra acestei chestiuni, biologia nu poate decit sa se declare incompetenta " ( Jean Rostand, biolog, Premiul Nobel)

5. ,, Materia nu exista decit pentru viata, iar viata insasi nu exista decit pentru Duhul" ( J. Chevalier, filosof)
Frate,in caz ca nu ai observat eu nu sant ateu..cred in existenta unui Creator..dar un pic divers de cum se straduiesc sa-l faca unii sa-l faca si mult mai bun decat il prezinta biserica noastra ortodoxa.In definitiv umanitatea are cateva miliarde de suflete si dupa unii trei sferturi din ele sant condamnate la infern...neavand .."dreapta credinta"Asa sa fie oare...ar ingadui Dumnezeu asta sau IIsus?Eu refuz sa cred.Lumea e plina de nedreptate...asa o fost intotdeauna si nimeni sa nu-mi spuna ca din vina lui Adam...ca ma faceti sa rad.Mai scurt...cred in Dumnezeu si in Hristos..dar am mari rezerve in biserica..si fariseismul multor preoti..(nu la toti..)Total deacord...intre Dumnezeu si stiinta nu sant cotradictii..exista doar ignoranta si habotnicie care ne impiedica sa vedem adevarul.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Ce credeti despre diferenta de varsta? Sonrisa Nunta 117 29.03.2013 18:42:18
Pentru crestini:de ce credeti ca intra ateii pe un forum crestin? flying Generalitati 21 11.04.2010 23:23:37
Ce credeti despre vedenii? lacrimi Din Noul Testament 42 28.03.2010 20:48:52
Ce credeti despre noul Patriarh andorueca Generalitati 14 19.05.2008 21:33:56
Prezenta catolicilor pe Forum PadreCory Biserica Romano-Catolica 71 29.04.2008 17:24:37