Citat:
În prealabil postat de Doriana
Procentul de savanti creationisti e muuult mai mic decat cel al savantilor evolutionisti deci creationistii nu prea au sanse sa faca fata, stiintific vorbind. Sunt multi evolutionisti deoarece majoritatea oamenilor sunt atei sau semi-atei.
|
Totusi, in stiinta nu exista democratie. Puterea sta in argumente si nu e neaparat de partea majoritatii(vezi cazul Einstein). Savantii creationisti pot oricand sa aduca dovezi contraevolutioniste. Din pacate pt voi pana acum au adus doar erori de logica si nimic mai mult.
Citat:
De exemplu, eu , ca si dvs, desi ne-am nascut intr-o tara 80% ortodoxa , am primit o educatie evolutionista. Teoria lui Darwin ne-a fost prezentata ca axioma iar imaginea maimutei care isi indreapta progresiv spinarea pana ajunge om e si acum in mintea mea. Daca era sa ajung savant si nu crestin, in ce directie credeti ca s-ar fi indreptat demonstratiile mele? Ghici ciuperca ce-i!
|
Catre dovezi! Stiinta opereaza cu dovezi. Daca te-ai indepartat de realitate si ti-ai contruit una proprie dupa instructiuni crestine nu-i nimic laudabil.