Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 16.04.2010, 15:30:26
anna21 anna21 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.03.2009
Religia: Ortodox
Implicit argumente?

Citat:
În prealabil postat de Fani71 Vezi mesajul
Nu sunteti inchizitori, dar unii dintre voi asa parerti. Ati descoperit credinta de cativa ani si credeti ca puteti sa judecati intotdeauna de ce este ortodox sau nu, si sa infierati pe oricine care se departeaza de la ce ati inteles voi.
Ei bine, sfintii parinti asteptau zeci de ani pana sa vorbeasca cu autoritate.
Recunosc ca si eu am cazut in asemenea greseli dar sunt constienta de pericol.
Macar sa ne limitam la a spune ce am inteles noi din credinta ortodoxa si a raspunde celuilalt zica,nd ca nu ni se pare ortodox ceea ce spune, nu sa il tot punem la zid.
Ma uit la raspunsul Ancai.. explica de cata vreme este ortodoxa. Pana la urma tot noi suntem lupul cel rau imbracat in oaie?
1. De cati ani sunt ortodoxa, Fani? (andrei c a zis de mai multe ori aiurea ca sunt proaspat convertita, ca urmare am fost asaltata de mesaje pe privat cu intrebari: cum, de ce, de la ce religie, e bine, nu-i bine etc.... poate ar fi trebuit sa vi le trimit voua ca sa le raspundeti, ca se pare ca stiti mai bine)
2. Nu sunt sfant, nici nu am pregatire teologica formala asa este, dar totusi am cerut binecuvantare pt a emite opinii despre invatatura ortodoxa.

3. Spui "Cine se indeparteaza de la ce ati inteles voi", dar botezarea pruncilor NU tine de modul particular al fiecaruia de a intelege ortodoxia.
Si daca te referi la a.c. si l-am acuzat pe nedrept.. te rog sa-mi spui ce anume NU am inteles corect (eu am dat linkuri catre afirmatiile lui). Nu consider ca acele lucruri sunt ortodoxie "particulara"...
Nu-i da nimeni in cap, doar sa recunoasca ce este: protestant sau whatever..
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
impartasirea copiilor liclic27 Preotul 94 26.12.2017 21:05:13
Numele copilului casiana Botezul 184 23.11.2013 02:04:06
Impartasirea sugarilor nadina Intrebari utilizatori 23 06.12.2012 21:38:36
Impartasirea Preotului un.simplu.gand Preotul 3 06.09.2010 19:06:57
1 Iunie - Ziua copilului costel Generalitati 10 03.06.2008 23:04:02