![]() |
![]() |
|
|
||||||
|
||||||
![]() Citat:
Depinde ce fel de credinta criticati. Tind sa cred din discurs ca e vorba de cea crestina asa cum este ea definita de crestinismul ortodox. Genul de credinta pe care incercati sa o treceti "adevarat crestina" nu are legatura cu crestinismul. Nu exista un dihotomism intre credinta crestina si Biserica Ortodoxa care o numiti "institutie". Exista aspecte mai mult sau mai putin obiective, criticabile, dar asta nu pune Biserica intr-un plan divergent fata de credinta. Citat:
Ca sunt infailibili. O pretentie papala extinsa la nivelul fiecarui individ. O trista si regretabila eroare de intelegere a Scripturii si ignoranta fata de istoria ei (PS. Nu e o carte coborata din cer). Citat:
Puteti detalia daca va este teama sa nu fiti inteles gresit. Citat:
Citat:
Schimbarea propriei persoane o definiti ca fiind o "gandire egoista" cand logica elementara spune ca lumea nu poate fi mai buna decat oamenii din care este compusa. Atunci cum ar trebui sa apara schimbarea? Nici un sistem social sau politic n-a reusit sa faca societatea mai buna decat suma binelui din indivizii care o compun. Atunci ce anume propuneti de fapt? Citat:
Puteti semnala acolo unde exista incoerenta si lipsa de bun-simt si am sa tin cont de aceste aspecte pe viitor. Eu cred in schimbarea personala, dvs.? Last edited by AlinB; 19.04.2010 at 18:13:42. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ascultarea de Biserica - pana unde ? | Erethorn | Biserica Ortodoxa Romana | 30 | 03.08.2012 14:14:51 |
O biserica unde se fac cateheze | Elenis | Generalitati | 18 | 14.04.2011 22:32:33 |
Despre ura.. Cum iertam celui ce ne uraste si e greseste | ionut12 | Generalitati | 0 | 28.09.2010 23:46:17 |
Pana unde poate patrunde biserica in viata noastra privata? | sophia | Despre Biserica Ortodoxa in general | 54 | 12.11.2009 13:54:22 |
|