![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
De ce sa nu vedem lucrurile si asa? Eu ma bucur acum de tot felul de lucruri amintindu-mi ca altadata nu le aveam (in copilarie de exemplu), ca trebuia sa stam la coada de o ora la posta cand mergeam la mare sa vorbim cu bunicii. Citat:
Noi facem adesea asta... Pana la urma e o chestie de vointa si de alegere la oamenii maturi. Problema este la adolescenti, daca nu invata sa se controleze. Vad asta la elevii mei. Poti sa ii pedepsesti in alte feluriu, dar sa le confisti telefonul mobil (pana la sfarsitul orei) este un fel de amputare... Ma lupt mereu cu unii din ei sa nu il foloseasca in timpul orelor.
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cat de diferiti suntem oare de crestinii primelor veacuri? | Lucian008 | Despre Biserica Ortodoxa in general | 4 | 24.09.2012 17:01:16 |
Omul-animal, e posibil,oare ???!!! | guardian knight | Generalitati | 8 | 17.12.2011 20:53:22 |
Un nr de telefon urgent | caty_deea | Morala Crestina | 2 | 04.10.2011 22:23:48 |
Hai ca ma suna cineva pe celalalt mobil | Ioan_Ciobota | Generalitati | 6 | 12.10.2008 20:48:18 |
|