![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Multi nu stiu si nu iau in considerara "indicele SAR", adica nivelul de radiatii emis de telefonul mobil.
Acest indice difera de la un aparat la altul. Nivelul maxim admis este de 2 w/kg. Vezi cat are telefonul tau. Este un fel de otrava, data insa in doze atat de mici, incat sa poate fi omologata si acceptata. Radiatiile, fie chiar si in doze extrem de mici, pe termen lung si folosite in exces, se vor face simtite. Dar, suntem liberi si avem minte. Ne trebuie insa si discernamant... si masura. Sau, cum zicea un prieten: "Cap am, minte ce-mi mai trebuie ?!"
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Dar, presupunand prin absurd ca ar disparea telefonia mobila peste noapte, crezi ca am scapa de radiatii? Nu. Pana si televizorul emite radiatii. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Insa este de folos o mai mare luare aminte la aceste riscuri.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Telefonul nu trebuie tinut, prea mult, in buzunar, langa corp. De mare folos este folosirea handsfree-ului (cel cu fir, nu bluetooth). |
|
||||
|
||||
![]()
Multe dintre cazurile de infertilitate sunt datorate acestor "mici" radiatii ale calculatoarelor si ale telefoanelor mobile.
Toate sunt bune, dar cu masura. Este buna aceasta tema, mai ales pentru aceia care nu s'au gandit pana acum la ea.
|
||||
|
||||
![]()
Bun exemplul calculatorului, mai ales pentru cei care stam minim 8 ore in fata lui.
|
|
|||
|
|||
![]()
Ar trebui trecute la anticonceptionale si interzise in indreptarele de spovedanie
![]() Scuze, nu m-am putut abtine.. Bine ai zis windorin: masura este cuvantul cheie.
|
|||
|
|||
![]()
puteti folosi telefonul mobil si.. cand radeti singuri pe strada..:)
nu din snobism..e imposibil sa intri pe ,,vorbirea in limbi la penticostali,,si sa nu mori de ras pe strada |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cat de diferiti suntem oare de crestinii primelor veacuri? | Lucian008 | Despre Biserica Ortodoxa in general | 4 | 24.09.2012 17:01:16 |
Omul-animal, e posibil,oare ???!!! | guardian knight | Generalitati | 8 | 17.12.2011 20:53:22 |
Un nr de telefon urgent | caty_deea | Morala Crestina | 2 | 04.10.2011 22:23:48 |
Hai ca ma suna cineva pe celalalt mobil | Ioan_Ciobota | Generalitati | 6 | 12.10.2008 20:48:18 |
|