Citat:
În prealabil postat de Heurtebise
http://www.youtube.com/watch?v=EVXdS...eature=related
3. Dupa cate am observat penticostalii te ajuta foarte mult in schimbul devotiunii tale fata de cult; asa imi explic situatia; si ah! nu parintii mei i-a chemat pe pastori, ei au venit sa ma convinga sa ma intorc la biserica
|
Deci tu de pe you tube iti iei informatiile?
Poate ar fi fost mai bine sa te duci cu parintii tai la biserica, macar ca sa poti sa ataci cu argumente serioase...
Tu stii ca in bisericile penticostale femeile merg cu baticut pe cap si stau linistiti in bancile lor , nu se arunca nimeni pe jos si nu fac toate prostiile sugerate de tine. Ti-am cerut dovezi si tu imi arati o filmare cu o grupa obscura de vreo 20 de oameni pe care autorul i-a numit penticostali. Daca-i numea ortodocsi il credeai? Si apoi filmarea e din America, probabil. Acolo e penticostal oricine se considera si vrea sa aiba un nume frumos, nu neaparat cine are aceeasi doctrina ca penticostalii din Romania.
Si in trei randuri scrise mai sus ai mai scris o acuzatie grava si nedovedita. As avea si eu o nelamurire: Cu ce te-au suparat parintii tai atat de tare incat sa-ti bati joc atat de credinta lor si sa sugerezi ca devotiunea lor fata de cult ar fi din cauza rasplatilor banesti?