![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
sensibila, cocheta si iubitoare de frumos sa extindem regula si pentru celelalte locuri pe unde umblam / lucra / distram. Pai DA! consider ca parfumul, COCOSCHANELUL si TAMAIA nu-s o combinatie prea DIVINA. Gratia si a frumusetea trupeasca o etalam destul pe strada, la munca, la chefuri, nunti si botezuri. Acolo am fi chiar caraghioase daca ne-am imbrobodi. Pentru fiecare loc sau eveniment se cere o anumita tinuta potrivita, locului, momentului. La mine la serviciu (lucrez la dep. protocol si relatii cu publicul) sunt OBLIGATA sa ma imbrac decent, elegant, fara decolteu adanc si cu fusta nici lunga nici scurta, machiata neaparat discret, parfumata, musai, discret. Da , frumusetea trupului este de la Dumnezeu.este un dar si nu este pacat ca ne imbracam frumos. Dar frumusetea trupului nostru nu ne-o expunem la vedere, asa, ca doar Dumnezeu mi-a dat-o , nu umblam goi si frumosi pe strada, ca este rusine, nu? Dar care e limita? Cat sa aratam? Cine poate spune? Fiecare are masura lui. Masura mea este cea pe care am aratat-o mai sus. Draga domnule, ingrijirea trupului are mare insemnatate. dar este cale lunga de la ingrijire la exhibitionism. Igiena riguroasa, controlul medical si tratarea bolilor trupesti sunt indispensabile omului civilizat. Dar eu nu astea le combat. Ci exagerarile gatelilor inutile. Cu discenamant, cu dreapta socotela si cu bun simt, noi femeile putem fi si frumoase si destepte si virtuase. Sufletul si trupul sunt mereu in atentia noastra dar din pacate dam prea mare atentie exteiorului/trupului nostru in detrimentul sufletului. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Femeia daca este murdara sa nu intre in biserica? | clementia | Generalitati | 74 | 27.06.2011 00:16:30 |
femeia in biserica-intrebare | copilu | Reguli in Biserica | 8 | 25.09.2010 17:37:49 |
De ce poarta femeia batic in biserica? | ortodoxie | Intrebari utilizatori | 3 | 28.06.2010 09:42:33 |
de ce Biserica nu face mai mult? | anamariaplop2000 | Despre Biserica Ortodoxa in general | 14 | 18.05.2010 18:07:25 |
Femeia in biserica | iosif | Reguli in Biserica | 73 | 02.11.2009 05:44:25 |
|