![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Si cu niste vindecatori mari. Pentru ca din cate spui tu ploua cu prooroci, cu facatori de minuni, sau cam toti sunteti prooroci si facatori de minuni. Citat:
"Voiesc ca toti sa graiti in limbi; dar mai cu seama sa proorociti. Cel ce prooroceste e mai mare decat cel ce graieste in limbi, afara numai daca talmaceste, ca Biserica sa ia intarire." I Corint 14, 5. De ce voua va convine sa aveti darul vorbiii in limbi si darul proorocirii il lasati la coada. Daca sunteti toti asa de asemanatori cu cei din Biserica Primara de ce nu sunteti toti prooroci. Ca vad ca de vorbit in limbi vorbiti toti dar de proorocit nu proorociti asa cum o faceau Apostolii, sa inteleaga cei din jur. Citat:
Deci argumentul ca BO are sfinti e ca sfintii ei discrediteaza alti sfinti? lol Fain argument. []QUOTE] Am spus eu asta? Eu am spus ca acei oameni care sunt numiti sfinti nu au faptele lor numite 'de sfintenie' in deplinatatea sfinteniei si ca sunt infractori duhovnicesti si nu sfinti. Citat:
E o problema cu de toate. Le aveti dar nu functioneaza. Sunt tare curios daca va functioneaza proorocii vostri, si daca va functioneaza facatorii de minuni sau vindecatorii (care vindeca ei, prin puterea lor, ca Apostolii si nu care sunt impostori si care daca unul incepe sa auda putin se lauda o saptamana ca s-a vindecat ala). |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre vorbirea cu mortii | strajeru | Secte si culte | 2 | 09.04.2018 22:32:16 |
Vorbirea in limbi - ajutor | Archangel | Reguli generale de utilizare a forumului | 37 | 03.01.2013 12:16:48 |
Vorbirea in limbi la penticostali... | lacrimi | Secte si culte | 2217 | 03.04.2012 13:35:20 |
Vorbirea despre Dumnezeu | George.m | Spiritualitatea ortodoxa | 28 | 02.02.2011 13:01:53 |
DESPRE VORBIREA IN LIMBI | Ioan_Ciobota | Generalitati | 4 | 24.03.2010 17:09:10 |
|