![]() |
![]() |
|
|
|
|
||||||||
|
||||||||
|
Citat:
Dar daca vri sa-mi spui sa-i pun la proba, stai linistit , asta fac prima data cand vad un prooroc. Nu-mi place sa fiu mintita si inselata, deci trebuie sa ma asigur. Citat:
Citat:
Citat:
"Mulți Îmi vor zice în ziua aceea: Doamne, Doamne, au nu în numele Tău am proorocit și nu în numele Tău am scos demoni și nu în numele Tău minuni multe am făcut? Și atunci voi mărturisi lor: Niciodată nu v-am cunoscut pe voi. Depărtați-vă de la Mine cei ce lucrați fărădelegea" Vezi tu, daca la ortodocsi apare un prooroc, repede e divinizat, sanctificat, si tot ce spune el luat de bun. La noi nu e asa. Daca un prooroc prooroceste ii este analizata proorocia, iar viata lui trebuie verificata in permanenta ca nu cumva sa cada in mandrie sau inselare si sa traga si altii dupa el. Pana la urma e tot om si el. Iar daca printre proorciile bune mai strecoara si cate o idee de-a lui, nu este luat in seama. Biblia spune ca un prooroc sa vorbeasca si ceilalti sa judece proorocia, nu sa inghita nemestecat. Citat:
Proorocii penticostali nu proorocesc culte. Nu toti se bat cu pumnii in piept ca sunt singurii adevarati. Noi suntem constienti ca mantuirea nu e numai la penticostali. Iar baptistii nu au prooroci. Citat:
Citat:
Citat:
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Despre vorbirea cu mortii | strajeru | Secte si culte | 2 | 09.04.2018 23:32:16 |
| Vorbirea in limbi - ajutor | Archangel | Reguli generale de utilizare a forumului | 37 | 03.01.2013 13:16:48 |
| Vorbirea in limbi la penticostali... | lacrimi | Secte si culte | 2217 | 03.04.2012 14:35:20 |
| Vorbirea despre Dumnezeu | George.m | Spiritualitatea ortodoxa | 28 | 02.02.2011 14:01:53 |
| DESPRE VORBIREA IN LIMBI | Ioan_Ciobota | Generalitati | 4 | 24.03.2010 18:09:10 |
|
|