![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sfintii nu primesc inchinarea noastra: "Si când a fost sã intre Petru, Corneliu, întâmpinându-l, i s-a închinat, cãzând la picioarele lui. Iar Petru l-a ridicat, zicându-i: Scoalã-te. si eu sunt om".(Fapte 10:25,26) “Si auzind Apostolii Pavel si Barnaba, si-au rupt vesmintele, au sãrit în multime, strigând, si zicând: Bãrbatilor, de ce faceti acestea? Doar si noi suntem oameni, asemenea pãtimitori ca voi, binevestind sã vã întoarceti de la aceste desertãciuni cãtre Dumnezeu cel viu, Care a fãcut cerul si pãmântul, marea si toate cele ce sunt în ele,”(Fapte 14:14,15) Nici ingerii nu primesc inchinarea noastra: "si am cãzut înaintea picioarelor lui, ca sã mã închin lui. Si el mi-a zis: Vezi sã nu faci aceasta! Sunt împreunã-slujitor cu tine si cu fratii tãi, care au mãrturia lui Iisus. Lui Dumnezeu închinã-te, cãci mãrturia lui Iisus este duhul proorociei".(Apocalipsa 19:10) "si eu, Ioan, sunt cel ce am vãzut si am auzit acestea, iar când am auzit si am vãzut, am cãzut sã mã închin înaintea picioarelor îngerului care mi-a arãtat acestea. Si el mi-a zis: Vezi sã nu faci aceasta! Cãci sunt împreunã-slujitor cu tine si cu fratii tãi, proorocii, si cu cei ce pãstreazã cuvintele cãrtii acesteia. Lui Dumnezeu închinã-te!"(Apocalipsa 22:8,) Ca sa nu ai indoieli, te informez, din nou, ca versetele sunt culese din Biblia sinodala. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cartile lui Charles Diehl si alte citate | sophia | Resurse ortodoxe on-line | 7 | 08.04.2014 01:34:51 |
Cartile sfinte! | miti29 | Morala Crestina | 3 | 30.10.2011 17:37:10 |
Cartile oracol cu ingeri, un pacat? | AlinaEM | Generalitati | 38 | 14.03.2011 08:39:51 |
CARTILE - Bucuria mea! | geo.nektarios | Stiri, actualitati, anunturi | 23 | 24.02.2009 01:00:06 |
Se schimba cartile de identitate | Capy | Generalitati | 21 | 06.05.2008 18:59:20 |
|