![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() "Pe foc, pe foc, pe foc ! Ei au diavoli numiți arhiconi, zice Sfântul Ioan Gură de Aur. Îi învață toată Scriptura pe de rost, dar pe dos, pe dos, pe dos. Le tâlcuiește toată Scriptura pe dos. Din Scriptură îți vorbește, dar pe dos, nu cum spune Biserica și dogmele Bisericii. Să nu vorbiți cu ei !"
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Sunt împotriva: avortului, homosexualității, sectelor, ateismului, masoneriei, păgânătății, ereziilor, ecumenismului, băncilor, cipurilor și actelor cu cip, politicianismului și a părăsirii patriei. Să ascultăm de poruncile lui Dumnezeu și atât! Viitoarele legi și acțiuni statale nu vor duce decât la compromiterea noastră ca ființe dumnezeiești și la pierderea libertății. Noi nu suntem legați de aceste rânduieli lumești deșarte și satanice, ci doar de voia Domnului! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Sunt simple ironii
Intrebarea mea catre penticostalulmantuibil este,daca si tu ,la fel ca si vasalie crezi ca pina la judecata suntem morti,ca sufletul intra in stand-by,si de abia atunci invie?Caci ortodoxi,cred in nemurirea sufletului,si judecata sa imediat dupa moartea fiecaruia.Nu ca aceasta ar fi asa important,caci nici unii nu stim adevarul,dar e important pentru ca se contrazicew astfel ajutorul care ni-l dau sfintii,aflati in ceruri |
|
|||
|
|||
![]()
Sa dea Domnul sa fie simple ironii, Iustin.
Ca sa raspund la intrebarea dumneavoastra: penticostalii cred ca sufletul este nemuritor. |
|
|||
|
|||
![]()
Deci imediat dupa moarte exista o judecata ? Si credeti ca cei plecati dintre voi va aud,sau mai mult,pot interveni pt voi?ma refer desigur la cei mai sfinti.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cred ca dupa moarte exista o judecata a credinciosului la scaunul de judecată al lui Hristos. 1 Cor. 5:10. Cred ca cei plecati dintre noi sunt vii. Sunt constienti. Nu stiu daca ne aud. Nu stiu daca pot interveni pentru noi. Insa nu exclud cu totul posibilitatea aceasta. Stiu ca Iisus mijloceste pentru noi. Despre sfintii trecuti din aceasta viata nu am citit in Scriptura ca se roaga pentru noi. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Voi va credeti mai plini de duh decat BO. Si nu numai.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Maica Domnului este Nascatoare de Dumnezeu. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cartile lui Charles Diehl si alte citate | sophia | Resurse ortodoxe on-line | 7 | 08.04.2014 01:34:51 |
Cartile sfinte! | miti29 | Morala Crestina | 3 | 30.10.2011 17:37:10 |
Cartile oracol cu ingeri, un pacat? | AlinaEM | Generalitati | 38 | 14.03.2011 08:39:51 |
CARTILE - Bucuria mea! | geo.nektarios | Stiri, actualitati, anunturi | 23 | 24.02.2009 01:00:06 |
Se schimba cartile de identitate | Capy | Generalitati | 21 | 06.05.2008 18:59:20 |
|