|  |  | 
|  | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   Citat: 
 Iadul e in ceata, Raiul e in ghicitura. Numai dupa moarte vom sti cu adevarat ce va fi, deocamdata presupunem si ne contrazicem in presupuneri. Daca voia, Dumnezeu ne dezvaluia mai mult, dar se vede ca a preferat misterul. N-am nici o pretentie. Insa sper ca esti de acord ca existenta omului este vesnica orice ar face pana in momentul mortii, pentru ca chipul divin imprimat in noi este indistructibil. Ortodocsii vor avea Ceruri speciale in Imparatie, mai aproape de Hristos decat eterodocsii. Ma refer la cei mantuiti. :) La fel, cei ce se declara ortodocsi si duc o viata rea, vor fi cazati in iad sub eterodocsii care nu se vor mantui. Deci nu o sa ne intalnim; poate ca o sa ne vedem, ca in cazul parabolei, de la distanta... in caz ca amandoi il vom pacali pe cel viclean. :) 
				__________________ Să nu abați inima mea spre cuvinte de vicleșug, ca să-mi dezvinovățesc păcatele mele; Psalmul 140, 4 Ascultați Noul Testament ortodox online. | 
| 
 | 
|  Subiecte asemănătoare | ||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari | 
| Despre vorbirea cu mortii | strajeru | Secte si culte | 2 | 09.04.2018 23:32:16 | 
| Semnele mortii | Ionut27 | Generalitati | 9 | 14.10.2013 19:34:53 | 
| Anuntul mortii | Ioan-Victor | Generalitati | 16 | 26.09.2010 08:24:20 | 
| Inaintea mortii | mara2008 | Generalitati | 9 | 25.08.2008 13:23:15 | 
| inaintea mortii! | vanesa | Intamplari adevarate | 17 | 30.10.2006 10:11:14 | 
|  |