Citat:
În prealabil postat de o copila
Chiar daca virgula cazi, important e sa cazi luptand, si sa VREI sa te ridici. Dumnezeu vede asta. Daca insa te complaci acolo jos si ti-e mai comod asa, atunci da, esti slab pt ca asa vrei tu sa fii si ajungi in iad........
|
Sa vrei sa te ridici e semn de putere. Dap, slabii ajung in iad.
Citat:
Draga, poti avea si 40 de ani si sa fii "pur", asta daca stii sa traiesti frumos, daca stii sa alegi ce e bine si ce e rau.
Un om care are o viata traumatizanta (ATENTIE, nu e neaparat sa fie "rau", sau inversa, nu e neaparat ca daca are o viata netraumatizanta, e "bun") isi poate da seama ca daca va face la fel cum a primit (adica tyraume) se va invarti in acelasi cerc, va primi la fel si tot asa. Daca isi asculta vocea constiintei (acea voce interioara care d emulte ori te sacaie si it da mustrari de constiinta cand faci un anumit lucru, si apropo, vocea constiintei este de la Dumnezeu, daca nu stiai), asa,...., daca asculta de constiinta care il indeamna la bine va iesi din cercul asta vicios, pentru ca asa cum spuneai, raspnsul pt comportamentul uman este iubirea (din iubire reies faptele bune)
|
Imi pare rau, dar majoritatea nu sunt la fel de "intelepti" ca tine. Sunt sanse mult mai mari ca omul sa recurga la razbunare decat la constientizarea actiunilor lui. Eu vorbesc de majoritate in timp ce voi vorbiti de "miracole".
Citat:
Cum adica dupa Dumnezeu nu exista alegere? Sa ne uitam doar la Geneza, cand le-a spus celor 2, Adam si Eva sa nu manance din pomul interzis. Dar cei 2........... Au avut de ales, a manca sau a nu manca, aceasta era intrebarea. Nu le-a ascuns pomul, l-a pus in fata lor, ei au ales.
|
Ca sa tinem subiectul cat mai logic, hai sa zicem ca chestiile alea nu s-au intamplat si gandestete la lumea ASTA nu la basme.
Citat:
Eu cred ca mai degraba esti necunoscator, nu neaparat slab
|
Tehnic vorbind, as putea sa aleg neexistenta? Convertirea mea inapoi in crestin este foarte improbabila, iar o eternitate in iad nu vreau. Oups, Dumnezeu nu ma iubeste atat de mult.