Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 24.09.2010, 14:23:30
lastunul
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de AndruscaCIM Vezi mesajul
Cultul vostru e pe cale de dispartirie, iar ceea ce spui tu e total in afara realitatii...

Andrusca, am intrat pe mai multe site-uri (unele traduse, din limba engleza) ca sa vad ce se spune despre disparitia bisericii adventiste. Am gasit o gramada de articole mincinoase pe aceste site-uri (neadventiste). In dreptul bisericii adventiste se foloseau tot felul de expresii de genul "rata mare de extindere", "dezvoltare in sistemul educational si medical", etc. In plus, a aparut si un documentar (parca facut de cei de la National Geografic- daca vrei iti dau link-ul) despre conceptia si contributia adventista, in domeniul sanatatii.

Totusi, eu te cred pe tine. Tu le zici cu foc. Ei dau doar niste banale date statistice.

Citat:
În prealabil postat de AndruscaCIM Vezi mesajul
Adventismul se zdruncina, pastorii vorbesc ba de evitarea crizei...ba de imbartisarea ei, vorbesc de crize nerezolvate inca de la infiintarea cultului,
Stii si tu ca toate bisericile se confrunta cu probleme (unele mai vechi, nerezolvate, altele noi aparute). Numai ca unele biserici recunosc aceste probleme si trec la rezolvarea lor iar altele se considera "fara pata si fara zbarcitura" si se amagesc.

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
penticostalii sunt sectari? ingerul_pazitor Generalitati 51 16.05.2018 17:43:56
A mai trecut un suflet la Domnul mela me Slujba inmormantarii 76 26.03.2016 19:24:54
Acestea au trecut sau inca nu? Mihai36 Din Vechiul Testament 1 26.06.2011 15:05:21
mesaje din trecut Jamaica Generalitati 4 28.11.2010 01:13:55
A mai trecut o zi... laurschepsis Generalitati 8 19.09.2009 00:28:33