Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 24.09.2010, 11:20:43
AndruscaCIM's Avatar
AndruscaCIM AndruscaCIM is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.08.2009
Locație: Germania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de tricesimusquintus Vezi mesajul
Vai soro, dar catastrofică imagine mai ai despre azeșei! După cum îi zugrăvești, trebuiau să fi dispărut deja de un secol din peisajul creștin.

Interesant scenariu.... vrei să torni și un film (pe lângă baliverne)?

Deci pe acest forum tu ai vorbit de White cât toți adventiștii la un loc. Pe forumurile adventiste după câțiva ani, uite că am supraviețuit fără a aborda subiectul
P.S. Ți-ai intrat bine în rolul de topic crusher
Mda...ia vezi ca pastorii tai spun ca raspunsurile pe care le detine cultul adventist nu mai multumesc adeptii, si e nevoie de altele noi...tu pe unde te situezi, si ce ai de gand sa faci?

Vine criza peste cultul tau...si asta peste celelalte crize nerezolvate inca de la inceputul istoriei cultului...asta a spus-o un pastor extrem de apreciat de adventisti, deci ce e de facut?

Eu cred ca tu nici macar nu mai esti adventist, si ai infiintat un nou cult...de White nu vorbesti, si te deranjeaza foarte mult cand vezi acest nume scris...despre atmosfera reala din cultul tau nu spui nimic, si ne oferi raspunsuri vechi...cand adventistii cauta altele noi dupa doar 2 secole ( nici mai mult, nici mai putin)...deci eu zic ca tu nici macar nu stii ce esti, dar stagnezi in confuzie!!!!

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
penticostalii sunt sectari? ingerul_pazitor Generalitati 51 16.05.2018 17:43:56
A mai trecut un suflet la Domnul mela me Slujba inmormantarii 76 26.03.2016 19:24:54
Acestea au trecut sau inca nu? Mihai36 Din Vechiul Testament 1 26.06.2011 15:05:21
mesaje din trecut Jamaica Generalitati 4 28.11.2010 01:13:55
A mai trecut o zi... laurschepsis Generalitati 8 19.09.2009 00:28:33