Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte
Vezi rezultatele sondajului: Doresc ca:
neo-protestantii/musulmanii sa fie exclusi de pe forum! 6 8,82%
neo-protestantii/musulmanii sa ramina! 28 41,18%
doresc un forum pur ortodox! 34 50,00%
Votători: 68. Nu poti vota in acest sondaj

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 27.09.2010, 12:46:05
bmd
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de tricesimusquintus Vezi mesajul
Domnule "departe de țară", NP de pe acest forum sunt români din România,...
Pocanitule esti asa de transparent, te-ai invatat cu ai tai carora le poti spune orice si inghit fara sa gindeasca! Probabil de aceea iti place intre noi, gasesti oameni care mai au sira spinarii, minte, bun simt!
Acum vrei sa-mi ridici pe cei care sint impotriva emigrarii in cap? Nu te ostenii am facut-o singur!
Oricum oricit de slab ortodox oi fi eu si de emigrant sint cu siguranta mai roman decit toti pocanitii tai sau decit tine!

Citat:
nu din "Marele Babilon", care apropos îl localizezi unde nu trebuie. ...
De unde sti unde il localizez eu? Ai si un duh al stravederii pe linga celalalte? De fapt daca intr-un om incap legiuni de ce n-ar incapea si in tine?!

Ș
Citat:
Si mai lăsați komunikatele astea Radio Erevan că românii nu sunt creștini de 2.000 de ani. Nici măcar români...
Pai asi spune si eu ca tine ca noi am infintat crestinismul in sec. 19 si pina atunci au fost toti eretici dar nu-i nici macar logic lasind la o parte ca ar fi o minciuna strafundata!

Rodica si Windorin ori pomul este bun si face roade bune ori este rau si face roade rele. Daca in inima lor este bunatate, iubire inseamna ca Iisus este in inima lor (iarta-ma Doamne!) ca numai atunci ar putea scoate lucruri bune! Daca lupta impotriva BO, a preotilor, a Euharistiei, a spovedaniei, a ortodoxiei, a bunului simt unde gasiti voi dragoste?
Pai credeti voi ca sarpele cind a indemnat-o pe Eva sa ia marul a injurat-o mai intii? S-a rastit la ea?
Pr. Gheorghe eu stiu ca exista preoti pe forum nu trebuia sa mi-o confirmati! Ce doresc eu este ca preotii sa se implice cu adevarat fara sa se gindeasca la riscuri! Sinteti pastor? Pai atunci paziti oile de acesti lupi in piei de oaie! Ca or fi destui aici care pot avea grije de ei e sigur dar tot asa sigur este ca sint destui care se pot lasa inselati, nu-s toti oi mai sint si miei!
BO incearca sa fie corect politic. Admitem homosexualii, admitem prostitutia, admitem erezia admitem orice pentru avantaje lumesti! Sfintul Nicolae unul dintre cei mai blajini sfinti a dat pame ereticilor; noi ii iubim! Noi sintem mai ceva ca sfintii!
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Ignorati sectantii Lucian008 Secte si culte 1845 04.03.2024 12:36:50
Ce rost are sa postim ? gheorghe roger Intrebari utilizatori 8 18.08.2012 18:56:14
Daca tot vorbim de arta sa discutam si despre ACTORI alinaR Arta bisericeasca in general 13 28.10.2010 13:06:23
Un mesaj crestin ortodox catre ecumenisti! ortodox4life Generalitati 0 17.10.2008 09:02:44
Ce rost are o strada care nu duce la Biserica? Ioan_Ciobota Generalitati 8 25.07.2008 08:14:39