![]() |
![]() |
|
|
Vezi rezultatele sondajului: Doresc ca: | |||
neo-protestantii/musulmanii sa fie exclusi de pe forum! |
![]() ![]() ![]() ![]() |
6 | 8,82% |
neo-protestantii/musulmanii sa ramina! |
28 | 41,18% |
doresc un forum pur ortodox! |
34 | 50,00% |
Votători: 68. Nu poti vota in acest sondaj |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
![]()
Nu vad nici un rau in a discuta cu cei de alta credinta,
atata vreme cat ne cunoastem dreapta credinta si avem dragoste in cuvintele adresate lor.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ai intuit bine. N-am renunțat la forum nici când am fost banat (și încă de 40 de ori!), de ce să mă determine câteva voturi nefavorabile s-o fac? Paradoxal, dar prezența NP pe acest forum e benefică pentru voi. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Citat:
Se mai gasesc destui naivi sa-i creada, se mai gasesc destui sa creada ca satana are si lucruri bune, nu doar rele ca ii teleghideaza pentru binele nostru al ortodocsilor! Ma gindesc la perseverenta predicatorilor din Marele Babilon veniti in turma, sa ne Evanghelizeze! Pe noi romanii crestini de 2000 de ani! Si au venit si mai vor venii pina o sa acceptati Evanghelia lor. Ca perseverenti sint, uitati-va si la oita asta a lor, intra pe geam, pe acoperisi prin zid pe oriunde, doar , doar isi arunca saminta! Si cum ma gindesc ca administratorul acestui Site e unu priceput, inseamna ca i-a inchis ID-ul, adresa de mail samd asa ca de fiecare data pocanitul nostru trebuie sa-si faca alta adresa mail, trebuie sa intre cu un proxy sau de pe alt computer, nu-i chiar asa usor sa te inregistrezi iarasi si iarasi! Dar o face! Cine il mina? Ce arsura are el in sufletul lui de simte ca noi nu putem sa traim fara el? E o patima! O adevarata patima, ce altceva ar putea fi? Last edited by bmd; 27.09.2010 at 11:18:52. |
|
|||
|
|||
![]()
Pai daca ne uitam la semnatura "Extra Iesus nulla salus" care in original ar fi "Extra ecclesiam nulla salus" (in afara bisericii nu exista mintuire) raspunsul ne sare in ochi: BISERICA!
Unde sinteti toti preotii de pe forum? Sau doriti sa fiti politic corecti? |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Și mai lăsați komunikatele astea Radio Erevan că românii nu sunt creștini de 2.000 de ani. Nici măcar români... |
|
||||
|
||||
![]()
Sunt de aceeasi parere, dar la dragoste se raspunde cu dragoste, daca intradevar vrem sa fim pe placul lui Dumnezeu.Sunt si semnale negative, din pacate...
Cel ce crede, se teme; cel ce se teme, se smereste; cel ce se smereste, se îmblânzeste; cel blând, pazeste poruncile; cel ce pazeste poruncile se lumineaza; cel luminat se împartaseste de tainele Cuvântului dumnezeiesc. (Sfântul Maxim Marturisitorul) |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ma gandesc acum si la Penticostalulmantuibil=Joseph-Ben...si la toti cei care banati fiind, nu puteti concepe sa nu mai intrati pe acest forum? Doamne, dar eu nu as putea sta pe un forum de alta confesiune, nici sa ma bati...pentru ca ar fi pierdere de timp, plictiseala...si nu as avea practic ce invata, dar voi? ![]()
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() In fine, e urat asa sa infirmi...si sa nu corectezi imediat "greseala", cu informatia corecta...deci e frumos sa cer eu lamuriri, cand ar trebui date instant?
Doamne ajuta-ne si ai mila de noi pacatosii! Last edited by AndruscaCIM; 27.09.2010 at 12:47:29. |
|
||||
|
||||
![]()
Subscriu la cele de mai sus.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ignorati sectantii | Lucian008 | Secte si culte | 1845 | 04.03.2024 12:36:50 |
Ce rost are sa postim ? | gheorghe roger | Intrebari utilizatori | 8 | 18.08.2012 18:56:14 |
Daca tot vorbim de arta sa discutam si despre ACTORI | alinaR | Arta bisericeasca in general | 13 | 28.10.2010 13:06:23 |
Un mesaj crestin ortodox catre ecumenisti! | ortodox4life | Generalitati | 0 | 17.10.2008 09:02:44 |
Ce rost are o strada care nu duce la Biserica? | Ioan_Ciobota | Generalitati | 8 | 25.07.2008 08:14:39 |
|