Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Tainele Ortodoxiei > Nunta

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 23.10.2010, 11:01:36
heaven's Avatar
heaven heaven is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.11.2008
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de zaharia_2009 Vezi mesajul
Pai a gusta din sex nu se ia la propriu , adica a pune botul (caninele asa au, bot !) pe organele sexuale ci a implini in mod firesc impreunarea dintr oameni ... dar firesc si nu impotriva firii !
Zaharia,nu am inteles inca la ce anume te referi la acest firesc: act sexual normal implinit intre doi soti cu scopul nasterii de prunci sau daca poate avea loc si act sexual normal dpdv fizic in care cei doi sa urmareasca doar sa se bucure unul de celalalt?
Sau deranjeaza doar acele acte intime care sunt considerate de unii anormale:sexul oral,anal etc?
Cum consideri,spre exemplu,un act sexual normal,dar in care sunt incluse anumite fantezii sexuale: de exemplu,poate sotul doreste sa isi iubeasca sotia in padure,unde sa nu fie vazuti de nimeni,dar sa aiba ei parte de aceasta experienta inedita?E un pacat asa ceva?Daca da, de ce?
Intreb si eu,pentru ca inca nu imi sunt foarte clare delimitarile pe care le fac unii dintre voi...

Last edited by heaven; 23.10.2010 at 11:03:46.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Biserica ortodoxa marturiseste ca impreunarea din casatorie este foarte curata! mihailt Nunta 23 02.11.2010 21:03:03
permis biometric cosmin95 Generalitati 8 30.08.2009 16:11:12