Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Tainele Ortodoxiei > Nunta

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 23.10.2010, 10:56:28
zaharia_2009's Avatar
zaharia_2009 zaharia_2009 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.07.2009
Locație: Romania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Ana-Maria N Vezi mesajul
Ca si raspuns:

Rugăciunea Fericitului Augustin:
Doamne ,ajută inimii mele să Te dorească,
Dorindu-Te, să Te caute,
Căutându-Te, să Te găsească,
Găsindu-Te, să Te iubească ,
Iubindu-Te, să înceteze a mai păcătui.

Deci ajungem de unde am plecat, chiar porind de la cele scrise de d-vs si nu de la ' necredinta mea ': Hristos este pentru om printre altele si bucuria cunostintei. Cautandu-L si gasindu-L, nu poti sa nu-L iubesti. Iubindu-L....te vei gandi de doua ori inainte de a face vreun gest neplacut Lui.
Inteleg ca acatistul Mintuitorului nu v-a multumit fiind nevoie sa il completati cu rugaciunile Fer. Augustin !
Bine sora, va primesc si va accept propunerile . Fiti pe pace si va linistiti sufleteste ! Ne-am spus deja prea multe ... am epuizat subiectul, restul este de prisos ! Va rog sa ma iertati, abia acum v-am priceput taria credintei ! Astfel ma vad mult mai mic pe linga dvs. . Ma retrag dinaintea dvs. cu rugamintea de a ma ierta , de 2 ori deoarece am gresit mult purtind aceasta discutie !

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Biserica ortodoxa marturiseste ca impreunarea din casatorie este foarte curata! mihailt Nunta 23 02.11.2010 21:03:03
permis biometric cosmin95 Generalitati 8 30.08.2009 16:11:12