Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 07.11.2010, 22:00:33
ghemistris  ghemistris is offline
Member

Data înregistrării: 16.04.2010
Locație: Botosani
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Doriana Vezi mesajul
Stii , chestia asta nu prea e adevarata. Adica, daca unul ma sfatuieste sa sar de la etajul 10 incerc cum e ca sa-mi dau seama daca are dreptate? Nu e mai intelept sa studiez legile fizicii?
E drept ca "fratiorul" meu are fixurile lui, si asta poate deveni suparator, dar in unele lucruri ar trebui sa-i acorzi o sansa; stie ce zice. A studiat legile fizicii [aka Biblia] mai mult decat noi doi.
Daca tu crezi ca acest exemplu banal poate fi pus in comparatie cu cunoasterea adevarului de credinta si implicit al mantuirii ,eu nu mai zic nimic.Cui ii place ciondaneala asta pe forum care de multe ori nu zideste ci aduce pagube sufletului poate sa o faca.Fiind totusi un forum ortodox ar trebui sa ne limitam noi ortodocsii la discutii care sa ne fie de folos reciproc.Voi pentru ce ati intrat?Sa cunoasteti ortodoxia sau sa va faceti cunoscut cultul din care proveniti?Sa stii ca noi ortdocsii cunoastem foarte bine celelalte culte si provenienta lor.Faceti si voi la fel. Asa si cu "fratiorul"tau,sa cerceteze toata istoria religii pana va ajunge la o parere mai buna despre ce inseamna ortodoxia.Nu este suficient Sola Scriptura.Toate cele bune!

Last edited by ghemistris; 07.11.2010 at 22:07:11.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Ce inseamna? VladCat Spiritualitatea ortodoxa 42 17.12.2011 00:11:19
ce inseamna...? victortiti89 Din Vechiul Testament 1 18.05.2011 11:51:40
Ce inseamna.... Noesisaa Generalitati 6 31.03.2011 13:10:17
Stiinta nu inseamna tehnologie asa cum religia nu inseamna credinta I.Calin Generalitati 2 17.01.2011 20:21:42
Termenul de pocait Tudor Pocainta 25 03.07.2008 19:19:11