Citat:
În prealabil postat de Doriana
Stii , chestia asta nu prea e adevarata. Adica, daca unul ma sfatuieste sa sar de la etajul 10 incerc cum e ca sa-mi dau seama daca are dreptate? Nu e mai intelept sa studiez legile fizicii?
E drept ca "fratiorul" meu are fixurile lui, si asta poate deveni suparator, dar in unele lucruri ar trebui sa-i acorzi o sansa; stie ce zice. A studiat legile fizicii [aka Biblia] mai mult decat noi doi.
|
Daca tu crezi ca acest exemplu banal poate fi pus in comparatie cu cunoasterea adevarului de credinta si implicit al mantuirii ,eu nu mai zic nimic.Cui ii place ciondaneala asta pe forum care de multe ori nu zideste ci aduce pagube sufletului poate sa o faca.Fiind totusi un forum ortodox ar trebui sa ne limitam noi ortodocsii la discutii care sa ne fie de folos reciproc.Voi pentru ce ati intrat?Sa cunoasteti ortodoxia sau sa va faceti cunoscut cultul din care proveniti?Sa stii ca noi ortdocsii cunoastem foarte bine celelalte culte si provenienta lor.Faceti si voi la fel. Asa si cu "fratiorul"tau,sa cerceteze toata istoria religii pana va ajunge la o parere mai buna despre ce inseamna ortodoxia.Nu este suficient Sola Scriptura.Toate cele bune!