Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Sfanta Scriptura > Despre Sfanta Scriptura

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 04.01.2011, 22:39:52
mihaila_alin
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Lucemferre Vezi mesajul
Ateu, fanatic religios si acum și cârcotaș. Problema mea nu e moartea ca pedeapsă. De fapt, eu vreau să știu cum e Dumnezeu cel adevărat. Că nu am dubii că există. Mă îndoiesc uneori dacă e cel din Biblie. Ori e pedepsitor, ori e dragoste. Că și Iisus oscilează între două atitudini: când amenință că unii riscă să fie dați în întunericul cel mai de afară si pedepsește un smochin pentru faptul că nu are smochine chiar dacă poate nu era sezonul lor, când spune că oricine va crede și va face voia Tatălui se va mântui.
Dar dacă Dumnezeu e dragoste, de ce sa te pedepsească pe vecie dacă nu ai crezut, dar totuși ai iubit omul și fapta cea bună? Oare un părinte care din orice motiv nu a putut să-și vadă copilul până când acesta a împlinit 20 de ani si brusc apare în viața acestuia cu pretenția de a-i fi tată/mamă s-ar supăra dacă copilul ar vrea să facă un test ADN?
intrebarile tale sunt ale unui ateu dupa cu ti-e si numele lucemfere de la lucsiferius tatal minciunii,hai si mai usureaza cu intrebarile-ti ateie.vrei sa cunosti mai mult citeste scriptura si roaga-te la Dumnezeu sa iti dea intelepciune sa poti pricepe ce citesti.dar pe tine si pe templierul te preocupa intrebari incuietoare de atei ca asta e si templierul un ateu.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
uitatul la televizor-ucide sufletul! GheronIosifIsihastul Generalitati 41 25.01.2011 09:48:06
si folosirea prea multa a calculatorului ucide sufletul zriyac Generalitati 20 20.10.2010 23:44:12
Un fel de egoism care ucide! achimovjan Generalitati 10 22.08.2008 08:14:38