Citat:
În prealabil postat de flying
de ce nu repari tu ce a gresit zeul ? ia demonstreaza-i cum se face o lume adevarata ,perfecta ? ori esti rau ca nu vrei sa faci sa dispara imperfectiunea si suferinta din lume recreand-o tu asa cum ar trebui, ori toata puterea ta se rezuma la dat din gura ?
|
Din cate reusesc sa-mi dau seama, dar si din ce imi spune lumea, nu am probleme cu capu'. Cel putin nu atat cat sa ma cred atotputernic. In schimb, pot sa-mi dau seama cand e conceput gresit. Cand creezi niste pasari cu aripi inutile la zbor sau orice altceva, din punctul meu de vedere se cheama ca nu esti un inginer tocmai stralucit. Inteleg cum a dus evolutia la asa ceva dar nu inteleg zeul care ar fi creat asa ceva. Mai ales daca este echipat cu pretentii de omnibenevolenta.
Citat:
cum, tu ai o minte perfecta care analizeaza intregul univers dar in acelasi timp esti impotent sa schimbi ceva in acest univers? oare nu esti la fel de impotent si in analiza ? caci o lume imperfecta inseamna si o minte imperfecta . deci mintea ta imperfecta spune "Dumnezeu e imperfect!". inseamna ca o minte perfecta (nu e cazul tau) ar fi spus opusul. ce ti-e si cu logica atee.
|
Nu trebuie sa fii perfect ca sa stii ca un lucru e gresit. Nu de alta, dar chiar tu ai pretentia ca stii ca evolutionismul nu este corect desi crezi ca se rezuma la intamplare, ceea ce te plaseaza la capatul opus perfectiunii. Zau ca era simplu sa intelegi ca evolutia nu e doar intamplare.
Crede-ma ca am schimbat ceva in acest univers. Nu pot sa spun ce :)