![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Va certati pe lucruri complexe ca sa dovediti inexistenta/existenta Proniei Dumnezeiesti.
*Anul acesta*, ateii (doar cei un pic mai deschisi la minte) isi vor da seama ca nu este nimic din intamplare. Mandria si datu' asta din coate va priveaza de ratiune SIMPLA. Nu iti trebuie ratiune de savant sa iti dai seama ca oamenii nu sunt un accident. Culmea cum ateii au cunostinte atat de vaste incepand de la astrofizica si chimie microbiologica pana la inginerie IT si algoritmi complecsi de ajuns pe Luna. Va indemn doar sa lasati mandria!!! Nimic mai simplu. Si daca ati da pe la un calugar mai experimentat sa va puna la curent cu ce e in jurul vostru ar fi chiar... super. :) PS: daca nu strapungeti stratul asta de mandrie si 'ratiune complexa', nu o sa ajungeti la partea spirituala. Eram ateu muuult mai convins decat voi. Erati mici copii pe langa mine. Tot ce a trebuit a fost sa las mandria, sa gandesc pentru mine,ci nu sa conving pe altii, la sfatul unui bun prieten. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
nici nu indraznesc sa te intreb pe ce se baza ateismul tau, ca iar o sa fiu facut satanism si reclamat la admin. |
|
||||
|
||||
![]()
baiatu', e un tip revoltat, probabil cu probleme mari de viata personala !
el jongleaza psihologic, fara sa-si dea seama cu argumente de tip evolutionist,pentru a-si servi cauza revoltei fata de problemele lui personale prin negarea divinitatii ! Noi,nu suntem ipocriti,desigur, si recunoastem clar, ca si noi am avut destule momente de acest gen,asa ca ,sa nu creada baiatu' ca il infieram noi pentru asa vina !!! Concluzia e una singura ,pt baiat, mai degraba : In toata vorbaria asta pro sau anti-creationism, omul fiinta slaba si lumeasca nu se poate detasa complet de sentimentalismul vietii sale personalede succesele sale sau de esecuri, adica,,asa ca depinde in ce zona a destinului se percepe a fi plasat si apoi vine, el smecherul sa-si construiasca discursul apeland la carje ajutatoare de tip stiintific sau religios ! Asta nu insemana insa ca omul, e total subiectiv, si in momentele sale de liniste interioara, adunand toate datele din diverse domenii ale experientei sale, si ascultand vocea limpede a logicii aristotelice,nu poate concluziona clar : mai degraba,pare ca exista Dumnezeu,ca o forta absoluta dotata cu constiinta !!! Multe multe lucruri,si franturi de aspecte,experiente proprii sau ale altora, ne indreapta spre aceasta directie si concluzie !!! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Dar, asa, sa iți spun si ție. Pana la 18 ani eram extaziat de știinte reale sau ale naturii (nici nu ma mir de ce am ajuns la medicină). Dar pe masura ce am invatat anatomia corpului (partial)... mi-am dat seama ca e mai mult la mijloc decat evolutionism si alte teorii simpliste. Incepi sa iti dai seama ca e totul de o perfectiune inimaginabila. Desigur exista un grad de evolutie. Dar nu de la primate patrupede acoperite cu blana pana la omul biped cu pilozitate redusa/inexistenta in unele parti. PS: am 19 ani acum. nu ma dau drept un atotstiutor. am spus doar din punctul personal de vedere. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Asta este explicatia pentru marele ateu? Si nu mi-ai raspuns ce ai vrut sa spui cu "*Anul acesta*, ateii (doar cei un pic mai deschisi la minte) isi vor da seama ca nu este nimic din intamplare." |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Hai bafta, am zis ce am avut de zis. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Vii, arunci piatra in apa si te faci ca ploua? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
PS: Dl. Dumitru. Am aruncat piatra in apa, ca poate incepi si tu si o cauti... de ce trebuie sa o caut tot eu? Ca doar eu am aruncat-o... Last edited by submihail; 29.03.2011 at 23:18:51. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
ce este prostia asta cu feng shui? | ingerul_pazitor | Generalitati | 29 | 07.10.2010 12:22:57 |
Parintele Steinhardt - CRESTINISMUL RESPINGE PROSTIA SI PASIVITATEA LAȘĂ CA PE EREZII | andrei_im | Generalitati | 49 | 15.01.2010 01:01:10 |
uneori adevarul doare | alexa.oni | Generalitati | 33 | 28.09.2008 13:36:28 |
CLD: "De ce nu ne doare pacatul?" | vsovi | Generalitati | 32 | 06.04.2008 18:59:57 |
|