![]() |
![]() |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Eu am citit ca exista inca o multime de grupari adventiste diferite intre ele prin ceva sau altceva. Daca toti ar fi ziua a 7-a, n-ar mai trebui specificat in mod expres "de ziua a 7-a", nu ? La fel cum daca toti crestinii din lume ar fi catolici, nu s-ar mai chema Biserica (Romano)Catolica, ci doar Biserica si atat. Nu ? Citat:
Eu unul incerc s-o aduc sub ochi, nu peste crestet ! Cat despre ars... in afara de musulmani si de ateii revolutiei franceze, cine a mai ars-o ?? Pentru mine, e important ca, atunci cand incerc sa construiesc o masinarie, sa stiu de unde provine tehnologia anterioara; cu alte cuvinte, sa stiu de unde si cum a a ajuns o bucata de minereu sa fie procesor de calculator sau roata dintzata. Pentru dvs., ca crestin, nu e important sa stiti de unde si cum a reusit Biblia sa ajunga pura si nedeformata, nefalsificata, de la apostoli si pana la Ellen G. White ? De la Petru si Pavel pana la dvs. ? Un unitarian cu care am stat de vorba zicea pe de o parte ca sa credem numai ce e in Biblie, dar pe de alta parte ca Biblia apostolica a fost falsificata si deformata, si sub forma asta a ajuns la noi. Deci, matematic vorbind, dupa unitarieni trebuie sa credem intr-un fals ca fiind izvorul adevarului ! |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Nervul laringial si viclenia lui Richard Dawkins | flying | Teologie si Stiinta | 88 | 23.09.2011 19:24:40 |
| Minciuna si viclenia | maria40 | Generalitati | 68 | 22.06.2011 23:13:56 |
| Nu mai raspunde-ti sectantilor | ionut stefan | Secte si culte | 146 | 15.03.2011 10:23:38 |
|
|