Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 16.02.2011, 01:05:41
ZergAteu ZergAteu is offline
Banned

Data înregistrării: 12.02.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Ana.Maria. Vezi mesajul
si totusi sunt prinse si mancate...
Nu toate. Doar cele mai ghinioniste sau cele mai neadaptate.

Citat:
de unde stii? dar daca pomul e otravitor? daca nu pot fi digerate fructele? daca pur si simplu nu mai era niciun pom?
Atunci mureau. Aia s-a întâmplat cu 99,9% din speciile care au existat vreodată. Și au dispărut pentru că nici unul din indivizi nu erau suficient de bine adaptați.

Repet, în contextul unei schimbări a mediului (de orice natură, climatică, prădător, asteroid, compoziția chimică a aerului, etc) opțiunile pentru populațiile de animale sunt, în ordinea frecvenței: migrarea, moartea sau adaptarea.

Citat:
da, eu ma uitam la " un nr infim sunt poz, restul negative". vad ca esti nervos, mai devreme scriai mai cu calm.
:-)

Citat:
si vezi tu, sunt sanse infime sa apara mutatii pozitive aleatoare la un animal, si sanse si mai infime sa apara atunci cand are nevoie(seceta, presiuni externe),
Șansa e la naștere. E doar o dată în viața unui individ. Dacă pe timpul vieții apar condiții nefaste și e pregătit,e numai bine pentru el. De cele mai multe ori nu e nici pentru el nici pentru alții din populație. Dar uneori, chiar și foarte rar, mai sunt. Și atunci gena respectivă se poate propaga.

Citat:
sunt sanse mai mari sa nu apara nicio mutatie pozit si pur si simplu sa nu se adapteze. si deci au murit toti. si cu asta am incheiat.
:-) Așa s-a întâmplat cu 99,9% din specii, ceea ce înseamnă foarte multă biomasă.

Așa e viața.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Ce considerati despre "Misquoting Jesus"/"Forged" de Bart Ehrman Ciprian Mustiata Teologie si Stiinta 8 19.12.2012 16:12:08
Radio aliluia - muzica crestin ortodoxa " pe saturate " ( non stop ) cristiboss56 Resurse ortodoxe on-line 0 29.07.2011 21:19:36
Stop indoctrinarii evolutioniste din scoli I.Calin Generalitati 164 19.06.2011 23:53:44
Stop indoctrinarii religioase in scoli! Bogdan N Generalitati 12 02.06.2011 01:18:54
Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! valentinalogo Preotul 28 06.06.2010 07:26:42